Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11522
Players nickname
Karlo Fjuri
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 24, 2025
Time
00
Proofs
https://imgur.com/a/s1W0TbW

kkarloffjuri

Player
Player
Pozdrav administracijo i svi ostali. Htio bih malo da se sažalim na sve ovo i da objasnim situaciju.

Bili su to lijepi dani sa prijateljima, druženja i sve. U međuvremenu, dođemo nas par do ideje da napravimo familiju. TYSON GUCCI, KARLO FJURI (JA), FAO LII, ZOKI FJURI.

Plan nam je bio ovakav:
JOVAN: dao je 3miliona
KARLO (JA): kupio kuću sa svojih 10miliona
FAO LII: dao 5miliona
TYSON: dati jugular i panameru
Mi smo tu krenuli sa radom, baš nam je lijepo bilo. Radili evente, panele i ostale stvari, htjeli smo još i još.

2-3 dana poslje:
Tyson mi je prišao i rekao mi da mu vratim njegove aute kako bi ih mogao vjerovatno prodat, ni ja ni on se sad nesjećamo što je točno htio sa njima. I ja sam ga otvoreno pitao kao zašto ti trebaju, ajde još malo neka budu kod mene, trebaju nam za fam na to sam nadodao još "ne mogu ti ih sad vratit, žao mi je tysone, ako smo se dogovorili ispoštuj dogovor". Potpuno sam ga razumio i imao je pravo da se naljuti. Tu noć je on okačio žalbu sam na sebe tojest self report kako mi je prodao aute za 1000dolara: Rejected - G.P 1.7 (self report) I 52773 ali to mu nije prošlo i onda je naš prijatelj koji je tad bio na tysonovoj strani okačio žalbu na mene u ime tysona: Rejected - G.P 1.3 | 11522 ali to mu isto nije prošlo. Zatim je tyson okaćio žalbu koja mu je prošla i gdje sam ja dobio ban za to: Approved - G.P 1.3 I 11522

Shvacamo da to je krsenje pravila servera, ali fakticki ga i nisam skemovao, on je sam pristao na to da mi da aute, nisam mu ja izmuljao neku pricu ovo ono.

Ali dalje od rasprave, ja sam u ovoj zalbi htio pojasnit sta se desilo i tu sam radi GLAVNE STVARI, a to je da vam se ispicam na mojoj grasci. Mujo izvini, znam da sam pogrijesio sto mu nisam vratio aute i kajem se za to, iz dana u dan od kad sam dobio ban mi je krivo zbog toga i grizem se sto ne mogu da igram na grandu vise. Svaku zalbu koju sam poslao sam imao ono malo nade, ali svaka mi je odbijena. Nadam se da ces ovu detaljno razradit i da ces mi dat ZADNJU ŠANSU

Evo ga taj glavni video:

Tyson Gucci

Player
Player
Stvarno mi je zao sto sam napravio veliku dramu oko ovoga, jer mi je Karlo bio jedan od boljih prijatelja na najlepsem projektu.
Nadam se da ce dobiti unban znam da nisam trebao da ga kacim ali sam se u tom trenutku mnogo iznervirao.

Hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru administracije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom