Postovana administracijo, ovo sto sad pisem,ne pisem iz razloga sto ne mogu da udjem u igricu naredna 7 dana (prvenstveno demorgan 180min) vec zato sto mislim da ovo sto mi se desilo nije normalno i nije realno da samo ja dobijem kaznu ako je vec zasluzujem. Bio sam sa drugarom Fica Sicilijano u getu gde sam ubio coveka koji je stajao na sred ulice,otisao sam do crnog trzista da nadjem jos jednog coveka da mi pomogne za rob,tu sam nasao jednog koji je pozvao svog drugara tako da smo ukupno bili nas 4 i vratili smo se da robamo coveka koga sam malocas ubio (lezao je bez svesti) kada sam ga podigao imao je 3 puske na glavi i nije zeleo da podigne ruke i da ispostuje zahteve (zahtevi su bili podigni ruke i stani uz kola) nakon cega sam ja krenuo da mu brojim a onda me je ubio covek koji je dosao na pumpu pored dok sam ja dizao lice za rob . Kada nas je ubio ovaj koji nije hteo da podigne ruke je seo u kola i rekao nam da zapamtimo njegovo ime da smo pic*e i otisao je,ali se vratio posle 1 minuta sa istim tim koji nas je ubio i sa jos jednim licem gde su prvo mene digli (dok me je dizao drzao je revolver u ruci) i gde su mi rekli pazi sta radis visa sila speca , na sta sam ja odgovorio visa silo salji ovog koji me dize sa revom u ruci i oni mene tu ubijaju prvi put,drugi put me dizu i kazu ajmo ponovo a u tom trenutku mene udara drugar Fica Sicilijano autom (verovatno iz besa zbog robanja) i odmah dobija vdm (znaci da su admini bili tu) 3 put mene dize i kaze e sad cemo opet majmune jedan (i jos nesto u sustini jasno se culo da me vredjao) digao me i nisam hteo da dignem ruke vec sam izvadio pusku jer me dize 3 put za rob ubijaju me i kazu ajmo sad opet ustvari ne ajde visa silo salji,tu sam dok sam lezao napisao u ooc chatu 4 put me dizes majmuncino jedna i u tom trenutku mene admin salje za fear rp sto je u redu,ALI JA ONDA DOBIJAM ZA 3.1 7 dana,odlazim na twink i zovem admina koji mi je dao fear rp i rekao da mi daju 7 dana zbog vredjanja i pitam ga jel normalno to gde on meni kaze da su takva pravila i da je i on dobijao tako i da ne zna sta da mi kaze. Ne trazim da mi uklonite 7 dana (iako sam krenuo da radim bunker 1 put sa ljubimcem i probao nesto novo) samo zelim da procitate ovo i da mi kazete da li je to normalno i zasto sam samo ja kaznjen i Fica Sicilijano koji je radio VDM i to i dobio , a admin koji je specao nije nikog drugog poslao u demorgan jer kako kaze nije gledao celu situaciju. MOLIM REYMONDA DA NA OVO ODGOVORI I DA POTVRDI POLOVINU PRICE KOJU JE VIDEO I MOLIM VISU ADMINISTRACIJU DA MI ODGOVORI DA LI JE OVO NORMALNO I REALNO STA SE MENI DESILO JER OVO APSOLUTNO NIJE FER! naravno nisam snimao jer volim da uzivam u igri a i receno mi je da je administracija gledala situaciju, Hvala unapred na razumevanju.