Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37302
Players nickname
Luka Klosarianos
Suspect ID
69087
Date of violation
Jan 24, 2025
Time of violation
03.07
Proofs
https://imgur.com/a/mFiyF7A

crnojevic Luka

Participant
Leader of unofficial org
Lik nam je pokrao 100 baterija pereki 250 revolvera preko 70 pancira preko 7 hiljada metkova za ar hiljadu metkova za rev i hiljadu panela i 50 ar. Lik je bio suvlasnik a pokrao je usred noci i nije prihvatio da vrati

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV kradje iz Familije
Rok 18h

crnojevic Luka

Participant
Leader of unofficial org
Ne razumem mozete da mi pojasnite dao sam da je uzeo brdo stvari gde se vidi da je uzeo gomilu stvari

crnojevic Luka

Participant
Leader of unofficial org
Mislim decko je krao u 3h ujutru nisam stvarno ga snimao dok mi krade jer bi ga sprecio

Andrej Perezz

Player
Player
Ja sam kupio sve te panele.Niko mi nije dao para.Zato sam vratio i prodao.Jer sam imao 10 k.Nisam ništa dobijo.I bio sam dao mnogo para.Nije mi se ništa uzvratilo non stop su me zajebavali,vredjali i ostalo preko bubice.Objavljivali moj broj telefona u real life.Pretili mi.Pozajmio sam nekom iz fama 1,7 m.Pa smo se dogovorili da mi vrati za 4 meseci.Imao je kod sebe 5 m.Trazio sam mu kasnije para da mi vrati posle 5 dana.Jer nisam imao ni da rentam auto.Tako da sam morao nekako isplatiti pare.Jer mi je rekao da mi neće nikad više vratiti pre ovoga sto sam uradio.Shvatam da mi i dosta drugih uradilo ovi na mom mestu.Nadam se da me razumete.

Andrej Perezz

Player
Player
Ja sam kupio sve te panele.Niko mi nije dao para.Zato sam vratio i prodao.Jer sam imao 10 k.Nisam ništa dobijo.I bio sam dao mnogo para.Nije mi se ništa uzvratilo non stop su me zajebavali,vredjali i ostalo preko bubice.Objavljivali moj broj telefona u real life.Pretili mi.Pozajmio sam nekom iz fama 1,7 m.Pa smo se dogovorili da mi vrati za 4 meseci.Imao je kod sebe 5 m.Trazio sam mu kasnije para da mi vrati posle 5 dana.Jer nisam imao ni da rentam auto.Tako da sam morao nekako isplatiti pare.Jer mi je rekao da mi neće nikad više vratiti pre ovoga sto sam uradio.Shvatam da mi i dosta drugih uradilo ovi na mom mestu.Nadam se da me razumete.

crnojevic Luka

Participant
Leader of unofficial org
Decko ti si bio suvlasnik i sam si rekao da ces davati pare i ja te nisam zajebavao . Sam si hteo da ulazes sto si onda hteo da budes suvlasnik. Mislio si da mozes da budes to bez ulaganja vazi

crnojevic Luka

Participant
Leader of unofficial org
Ali nisam ti ja uradio i isplatio si mnogo vise samo bateeije tolko kostaju i vise a onda si ga trebao kaciti a ne od mene krasti koji sam ispao fer i uvek sam ti pomagao i rekao sam ti da ce mo deliti pare kada krenemo da zaradjujemo. I nebi uradili jer je ovo prekrsaj vec bi kacili tog lika koga ih je skemao

Andrej Perezz

Player
Player
Jedan iz njegovog fama mi je ukrao 1 m
I 700 k
Ali nisam ti ja uradio i isplatio si mnogo vise samo bateeije tolko kostaju i vise a onda si ga trebao kaciti a ne od mene krasti koji sam ispao fer i uvek sam ti pomagao i rekao sam ti da ce mo deliti pare kada krenemo da zaradjujemo. I nebi uradili jer je ovo prekrsaj vec bi kacili tog lika koga ih je skemao
Nisam zeleo više trošiti pare.I da me idalje kradu.

crnojevic Luka

Participant
Leader of unofficial org
A cek sto kada sam bio izasao iz garaze bio si tu sa nekim likom. I niko te nije krao nikad nisi rekao iskoci mi na dis pa mi reci ti si ulagao uvek koliko si zeleo i to znas i sam. I znas da je to bio dogovor od osnivanja fama iskoci mi pa mi obkasni ko te krao a i da te krao kacis a ne ovo i vrati onda baterije jer je to i vece nego od tvoje sume

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Svaki sledeci offtop komentar bice kaznjen.

Viktoreer

Player
Player
Ja sam osoba kojoj je pozajmio 1.7mil i nije 1.7mil vec 500k prvo lazes za to drugo govoris da sam ti ukrao a napravili smo dogovor da cu ti vratiti za 5 meseci zato sto neces biti toliko u igrici(i za to si slagao)ne pozajmlju se pare tek tako to sto ti nmzs da mislis 3 dana u napred to je tvoj problem.da si uzeo 15 baterija da si isplatis al ti si uzeo sve moguce i na kraju ne budes kaznjen stvarno ne cuveno i ne odgovorno od administracije......

Status
Not open for further replies.
Top Bottom