Informacije
1. Vaše ime IRL: Stefan Filipovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 19:00 Do 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-8h
6. Vaš Discord: notstefan
7. Vaše ingame ime: Covic Vesna
8. Vaš ID: 18650
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Vec duze vreme sam u svetu rp i mislim da sam spreman da idem za malo vise i voleo bi pomoci ljudima na serveru u resavanju problema jer sam se susretao sa dosta njih i znam kako ih resiti
2. Koje su vaše prednosti? Snalazljiv, Odgovoran, Strpljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne posto se prijavljujem za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? U ovom trenutku Ne
1. Vaše ime IRL: Stefan Filipovic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 19:00 Do 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-8h
6. Vaš Discord: notstefan
7. Vaše ingame ime: Covic Vesna
8. Vaš ID: 18650
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Vec duze vreme sam u svetu rp i mislim da sam spreman da idem za malo vise i voleo bi pomoci ljudima na serveru u resavanju problema jer sam se susretao sa dosta njih i znam kako ih resiti
2. Koje su vaše prednosti? Snalazljiv, Odgovoran, Strpljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Ne posto se prijavljujem za asistenta
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? U ovom trenutku Ne