By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Svejedno si vezao bez da smo uopste zapoceli razgovor. LpJa sam vas prvo vezo pa pito da li imate taoca
ako treba taj POV ja cu ga postavit pustio sam te nako sto si reko da imas
Jedan LP za tebe, pustite ceo POV od A do Š da se vidi malo kako i vi zajebavate pricu a ne da se odma sere po state-u. Sad moze LPSvejedno si vezao bez da smo uopste zapoceli razgovor. Lp
Svejedno si vezao bez da smo uopste zapoceli razgovor. L
Ukoliko Admin bude trazio duzi pov postavit cu ga sa zadovoljstvom.Jedan LP za tebe, pustite ceo POV od A do Š da se vidi malo kako i vi zajebavate pricu a ne da se odma sere po state-u. Sad moze LP
Ja imam POV kako tvoj radi FearRPUkoliko Admin bude trazio duzi pov postavit cu ga sa zadovoljstvom.
slobodno kaci, ja kacim tebe jer si uradio PG, vezivo si nas i vuko nas dok smo imali puske u ruci i to dvojicu. Budi mi pozdravljenJa imam POV kako tvoj radi FearRP
Drug ti radi i G.P 3.2slobodno kaci, ja kacim tebe jer si uradio PG, vezivo si nas i vuko nas dok smo imali puske u ruci i to dvojicu. Budi mi pozdravljen
kaci sve mene ne zanima samo da ti dobijes kaznu.Drug ti radi i G.P 3.2