Sve se vidi u povu doticna osoba maltretira igrace
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pokazi mi da je kaznjenVec je kaznjen za ovo !
Pitaj devojčicu, mož će i tebi pokaže.pokazi mi da je kaznjen
Molim da se svaki Offtopic komentar kazniPitaj devojčicu, mož će i tebi pokaže.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Naziv klipa Aj placi Predrage a mudonja se odma zaleteo ovde, e moj ti. Elem nije maltretiranje blaga je to rec, ja bi reko da je to bilo IZIVLJAVANJE, Al da se vratim na temu najlepseg administratora, stavi duzi POV isti onaj de me slusas ko KER, i de posle lizete beton. Puno toplih pozdrava vam salje Predrag Matic i cela Spaghetti Mafia. <3Sve se vidi u povu doticna osoba maltretira igrace
Ma ti si tajHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Naziv klipa Aj placi Predrage a mudonja se odma zaleteo ovde, e moj ti. Elem nije maltretiranje blaga je to rec, ja bi reko da je to bilo IZIVLJAVANJE, Al da se vratim na temu najlepseg administratora, stavi duzi POV isti onaj de me slusas ko KER, i de posle lizete beton. Puno toplih pozdrava vam salje Predrag Matic i cela Spaghetti Mafia. <3
Pa znas da jesam.Ma ti si taj
Sigma boyPa znas da jesam.
predrage ko se izivljavao nad tobom neko vece nemoj sada da se pravis vazanHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Naziv klipa Aj placi Predrage a mudonja se odma zaleteo ovde, e moj ti. Elem nije maltretiranje blaga je to rec, ja bi reko da je to bilo IZIVLJAVANJE, Al da se vratim na temu najlepseg administratora, stavi duzi POV isti onaj de me slusas ko KER, i de posle lizete beton. Puno toplih pozdrava vam salje Predrag Matic i cela Spaghetti Mafia. <3