Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17274
Players nickname
Saitama Shimano
Suspect ID
5201
Date of violation
Jan 25, 2025
Time of violation
20:09
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=w0-dXt6_vhI

Predrag Matic

Player
Player
Sve se vidi u povu doticna osoba maltretira igrace
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Naziv klipa Aj placi Predrage a mudonja se odma zaleteo ovde, e moj ti. Elem nije maltretiranje blaga je to rec, ja bi reko da je to bilo IZIVLJAVANJE, Al da se vratim na temu najlepseg administratora, stavi duzi POV isti onaj de me slusas ko KER, i de posle lizete beton. Puno toplih pozdrava vam salje Predrag Matic i cela Spaghetti Mafia. <3

Popke

Slayer
Player
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA Naziv klipa Aj placi Predrage a mudonja se odma zaleteo ovde, e moj ti. Elem nije maltretiranje blaga je to rec, ja bi reko da je to bilo IZIVLJAVANJE, Al da se vratim na temu najlepseg administratora, stavi duzi POV isti onaj de me slusas ko KER, i de posle lizete beton. Puno toplih pozdrava vam salje Predrag Matic i cela Spaghetti Mafia. <3
Ma ti si taj

Danilo Low

Player
Player
predrage ko se izivljavao nad tobom neko vece nemoj sada da se pravis vazan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom