1. Vaše ime IRL: Mijat
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 19-23h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5h
6. Vaš Discord: lavido_123
7. Vaše ingame ime: Marija Borcic
8. Vaš ID: 14556
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-U zadnje vreme imam dosta slobodnog vremena te bi voleo da se vratim u admine. Imam dosta iskustva na ovom serveru te mislim da bi bio odlican izbor za admina. Vec sam bio jednom admin na ovom serveru i voleo bi da se vratim u administraciju. Volim da pomazem ljudima kojima je pomoc potrebna.
2. Koje su vaše prednosti?
-Snalazljiv, stripljiv, dosta dobro poznajem pravila servera, imam iskustva kao admin, komunikativan sam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-DA.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Nepostoji problem koji me sprecava da budem aktivan u ovom trenutku.
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 19-23h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5h
6. Vaš Discord: lavido_123
7. Vaše ingame ime: Marija Borcic
8. Vaš ID: 14556
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-U zadnje vreme imam dosta slobodnog vremena te bi voleo da se vratim u admine. Imam dosta iskustva na ovom serveru te mislim da bi bio odlican izbor za admina. Vec sam bio jednom admin na ovom serveru i voleo bi da se vratim u administraciju. Volim da pomazem ljudima kojima je pomoc potrebna.
2. Koje su vaše prednosti?
-Snalazljiv, stripljiv, dosta dobro poznajem pravila servera, imam iskustva kao admin, komunikativan sam.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Nemam slabosti.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-DA.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Nepostoji problem koji me sprecava da budem aktivan u ovom trenutku.