Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nemanja Gambero

Player
Player
Ime: Nemanja Tajson
Pol: Musko
Starost: 16
Rasa: crnac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Rusija
Otac: Mile Tajson
Majka: milica Tajson
Pol: Musko
Težina: 120kg
Visina: 193cm
Boja očiju: braon
Boja kose: bela
Tetovaže: ima
Prednosti: Snalažljiv
Slabosti: tvrdoglav. Nemanja je rođen u Rusiji sa svojim roditeljima njegovi roditelji su Srbi Nemanja kada je imo 10 godina je ostao bez oca otac mu je bijo kockar dugovao je pare zelenašima kada sam imao 8 godina mile me je odveo u logor de su bile specijalne jedinice policije tamo sms naucijo da rukujem opasnijim oruzijem kao što su snajper hevi stvari nalog godinu dana su otac mile i Milica došli po mene u logor kada su ubili mog oca Mileta ja sms rekao svima da ću ih naći kada je moj otac mile ubijen majka Milica i ja smo se preselili u Srbiju živeli smo kod moje tetke 4 godine ja majka je jedva skupila pare da kupimo kuću u selu kad ajde moj otac mile umro ja sms uho njegove puške i poneo. Ja sms isto u lov da bi imali šta da jedemo lobiji sam zmije,ribe,svinje,sve što je jestivo kožu sam prodavo u obližnju cipelarnicu kada sam dobijao pare i kreni kuci video sam kladionicu i ja imam gene na oca Mileta kada sam uso u nju dobijao sam 100 milijona kada sam doneo pare kuci majka nije mogla da veruje pala je u nesvest par dana kasnije ja sam kupijo kuću sa bazenom čuvare biznise i platijo sam ljude da mi dovedu ubice mog oca kada su ih doveli mi smo ih streljali snajperom........ I tako ja i moja majka živeli smo srećni do graj život. Ishodi:
1-Nemanja može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.
2-Nemanja može vezaviti, pretraživati, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u životu
3-Nemanja može koristiti,,Heavy, klasu oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke u Policiji.
4-Nemanja može voziti offroad kolima offraod putem 70 na sat zbog svoje Profesionalnosti.
5-Nemanja može koristiti drogu zbog Tuge koje ima prema ocu.
6-Nemanja može ići u bilo kojoj situaciji 1v2 zbog iskustva u logoru.

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija ODBIJENA.
Nije proslo 7 dana od prosle aplikacije.
Pokušajte ya 7 dana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom