Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47527
Players nickname
ne secam se
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jan 26, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/ETzI2138puw?si=U0jGF_ETccT8vfL2

Bozinjola4

Player
Player
Zdravo, poštovana administracijo,
Ovo pišem sa velikom nadom da ćete mi dati drugu šansu. Pre tačno godinu dana, 26.01.2024. godine, dobio sam trajni ban (ID 47527) zbog pravila G.P 6.22 – krađa iz porodičnog skladišta. Razlog za to je što sam uzeo 40 semenki kupusa iz familijarnog skladišta. Znam da to pravilo postoji s razlogom i sada shvatam koliko je važno, ali tada, sa manje godina, nisam bio svestan šta sve mogu da uradim pogrešno.
Sad mi je mnogo žao zbog toga i već godinu dana razmišljam o svojoj grešci. Nikada nisam imao lošu nameru niti želeo da nekome pokvarim igru. U to vreme nisam dovoljno poznavao pravila i nisam razmišljao koliko moje postupke administracija može shvatiti ozbiljno. U međuvremenu sam naučio koliko su pravila važna i koliko je bitno da ih svi poštujemo, jer bez toga nema dobre igre.
Grand RP mi je bio omiljeni server gde sam uživao igrajući i upoznavajući super ljude. Stekao sam mnogo prijatelja i proveo sate igrajući na najbolji mogući način. Sada, godinu dana kasnije, jedino što želim je da dobijem priliku da opet igram i pokažem da sam naučio iz ove greške. Obećavam da se nikada više neću naći u situaciji da prekršim pravila.
Moj ID (47527) nema nikakvih drugih prekršaja, osim ovog jednog incidenta zbog kog sam dobio ban. Molim vas da uzmete u obzir da sam bio mlađi i neiskusan, ali sada sam spreman da igram po pravilima i budem deo zajednice na pravi način.
Hvala vam što ste pročitali ovo i nadam se da ćete mi dati šansu da se vratim na server koji mi je jako nedostajao.
S poštovanjem,
Boža (ID 47527)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom