sve se vidi u povu covek ne umire ni ne hila se odma pika
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!90% ljudi koje sam kacio su dobili ban za cheat o cemu pricamo miA daj bre i ti i ovaj paco postali forum warriori a?Kacite za cit ne znate igrati jednostavno
Kad si mrtvi foruum warion nemas zivot90% ljudi koje sam kacio su dobili ban za cheat Kad si mrvi forum warion i tjt nemas zivot
ko god te ubio kacis ga za chit ono nauci se pucat pa nes padati90% ljudi koje sam kacio su dobili ban za cheat o cemu pricamo mi
jel ti zao sto i ti padas?Kad si mrtvi foruum warion nemas zivot
buraz prvi put cujemo za tebe ko si ti da govoris nekome da se nauci pucati?ko god te ubio kacis ga za chit ono nauci se pucat pa nes padati
Znamo se mi znam te iz barcoda ruke nisi nikad imaoburaz prvi put cujemo za tebe ko si ti da govoris nekome da se nauci pucati?
ne znam te ja sigurno a nisam se nikad pucao sem 2 meseca pre nove godine sam se dobro pucao i to je to tad nisam bio u barcodu vec u bluebloodu.Znamo se mi znam te iz barcoda ruke nisi nikad imao
Pa tad si imo chit naj vjv i kad si ga makeo vise se ne znas puuucatne znam te ja sigurno a nisam se nikad pucao sem 2 meseca pre nove godine sam se dobro pucao i to je to tad nisam bio u barcodu vec u bluebloodu.
Nije da se ne znam pucati , nego ni ne igram jer sam blacklistan pametni tako da nemas pravo glasaPa tad si imo chit naj vjv i kad si ga makeo vise se ne znas puuucat