Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tin Yakuza

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Tin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6 sati
5. Vaš Discord:tincek69
6. Vaše ingame ime:Tin Cappone
7. Vaš ID:38888

1. Lider za Vagose

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije: Zato što imam iskustva u kriminalu, skoro svo svoje vrijeme sa proveo u Bandama i kriminalu kao bivši viši čin Marabunte i Vagosa shvaćam obavezu organizcaije. Želim poboljšat RolePlay iskustvo kao lider Vaogsa, dok sam bio dio Vagosa skuzio sam da puno članova krše pravila i da ih ne poznaju dobro i tako uništavaju drugim igračima RolePlay iskustvo, pa bi se takodjer pobrino da se to ne dogadja u ovoj organizaciji. Imam veliku odgovornost i donosim jako dobre odluke koje će poboljšat RolePlay iskustvo ne samo meni već i drugim igračima.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji: Po mojem iskustvu na ovom projektu mislim da znam šta je najbolje i šta je najgore za ovu organizaciju. Bit ćemo aktivni cijelo vrijeme i imati ćemo uvijek neke akcije, zato što kad sam bio dio vagosa puno igraca koji su isto bili dio vagosa su se zalili i napustali organizaciju zbog malo akcija i nekih događaja.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
giphy.gif

EX RS#1 Administrator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom