By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Taj jedan koji te pucao odmah je dobio demorgan jer ga je admin specao,ti kao 15K id bis trebao malo vise znati o pravilima grada,dosao jesi na moj posjed i brojis mi ali za sta mi brojis? Koji razlog? Ja sutim i krenem ti opet napravis GP 6.15 jer me pucas i nakraju ubijes ,bravo bas za svaku pohvalu za tvoj RP,LpDecko, dosli smo u tvoj posed iz razloga da ukrademo panele. Mi smo imali razlog da brojimo i imao sam razlog da te pogodim jednim metkom kako bi se uplasio. To sto tvoji teletabisi uzimaju i broje mi na sred ulice i van dvorista to se mene ne tice. Steta sto nisam snimio, sad bi vam lezao jedan warn familije.
Bio sam admin vise puta na ovom serveru i znam pravila iako nisam bio dugo na serveru. Odgovoricu na tvoja pitanja sasvim lako i jasno. Dosao sam na tvoj posed da ti kradem panele i ja imam pravo tebi da brojim da se sklonis tih panela na koje si pobego i napravio krug oko kucu kako bi dosao nazad do mene iako sam ti brojao vec jednom, necu vise puta da ti brojim. Dobio si metak posle brojanja kao upozorenje i overen si posle toga cim si se vratio nazad nema tu sta da se zalis. Ja sam korektno po pravilima uradio RP, evo da te podsetim pravilo 6.15 je ubijanje igraca bez ikakvog brojanja i davanja upozorenja, ja kolko znam i vidi se na snimak, ja sam tebi brojao i udaljio si se malo cim sam jedan metak puko u tb, otiso si nakon sto si se opet vratio. To sto ti si glumio da se vratis nazad ti je cist FEARRP koji si prekrsio i sam znas jer nisi imao strah posle brojanja da se pojavis opet nazad iako drzim oruzje u ruci i nosim pancir. Mene admin nije kaznio ko sto je tvog drugara jer ja sam po pravilu radio RP.Taj jedan koji te pucao odmah je dobio demorgan jer ga je admin specao,ti kao 15K id bis trebao malo vise znati o pravilima grada,dosao jesi na moj posjed i brojis mi ali za sta mi brojis? Koji razlog? Ja sutim i krenem ti opet napravis GP 6.15 jer me pucas i nakraju ubijes ,bravo bas za svaku pohvalu za tvoj RP,Lp