Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31647
Players nickname
Mili_Aquila
Suspect ID
61558
Date of violation
Jan 27, 2025
Time of violation
12:28
Proofs
https://youtu.be/WVVnFOj-2js?si=ub4YyQaEV5NnEM1S

Mili Aquilla

Player
Player
Osoba 61558 uz osobu 64734 koja se povremeno prikljucuje u razgovor, prica kako je vredjao mene dok sam bio admin i kako i dalje vredja Nemanju Zajceva koji je i dalje admin, 64734 to potvrdjuje i prica kako je i on "napusavao" Nemanju ili mene, nisam najbolje razumeo, osim toga rade MG, mada to mozemo i da zanemarimo kada pogledamo sta pricaju dalje u POV-u, Hvala!

673a4bcfb23406fceac1469c.gif

EX LEADER BALLAS
EX #RS 1 Server Administrator

Last edited:

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Ja nijednom nisam spomenuo Nemanju Zajceva kao prvo, kao drugo pricas o MGu ti radis MG upravo provjeravas auto koja je familija, ovo sta si okacio nema veze samnom, ja sam rekao da sam tebe napusavao a neznam ni tko si iskreno ti kazem a za Nemanju Zajceva nisam nista rekao niti sam ga spomenuo

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Osoba 61558 uz osobu 64734 koja se povremeno prikljucuje u razgovor, prica kako je vredjao mene dok sam bio admin i kako i dalje vredja Nemanju Zajceva koji je i dalje admin, 64734 to potvrdjuje i prica kako je i on "napusavao" Nemanju, osim toga rade MG, mada to mozemo i da zanemarimo kada pogledamo sta pricaju dalje u POV-u, Hvala!

EX LEADER BALLAS
Bijednika dva. Kaznjavaj ovo administracijo !!!

nemnja

Player
Player
Osoba 61558 uz osobu 64734 koja se povremeno prikljucuje u razgovor, prica kako je vredjao mene dok sam bio admin i kako i dalje vredja Nemanju Zajceva koji je i dalje admin, 64734 to potvrdjuje i prica kako je i on "napusavao" Nemanju ili mene, nisam najbolje razumeo, osim toga rade MG, mada to mozemo i da zanemarimo kada pogledamo sta pricaju dalje u POV-u, Hvala!

EX LEADER BALLAS
Odma i ja da kažem brate jel imaš dokaz đe sam tebe ili nemanju zajceva vredjao nemaš tako da aj idi na spavanje klinac a kao drugo ja mogu da kažem da sam napusavao i vredjao bilo koko da ga a ti za to nemaš ni dokaz ni nista da sam ja ikog vradjao to što sam ja reko možda je laž možda i nije a mogu samo da mi dodaju ban jer sam već na ban tako da dodjaba kacis a da ti brat kaže ne gubi se dete si idi hrci u krevet i mazi plišanog medu veruj mi
I ne gubi se vise po forumu i ti i tvoje aquilla gang aj sad na spavanje i pazite da plisani meda ne pobegne

sintisajzerlone

Player
Player

EX LEADER BALLAS
Nije ni cudo sto takve stvari govori kad se zagledas u ovako lepu slikicu

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu​

• ID 61558 ce biti kaznjen za MetaGaming (MG)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom