Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20122
Players nickname
Ancceloti Nakari
Administrators nickname
Johny Zekonjaa
Date
Jan 27, 2025
Time
20:40
Proofs
https://youtu.be/rmy221r_TDg https://imgur.com/a/pc-check-OuT0faM

Ancceloti Nakari

Player
Player
Da Pocnemo ovako_Ovaj projekat igram vec 2.5-3 godine i Bilo mi je preljepo.Nikad nisam imao puno ig kazna i postaovao sam dosta pravila.Ali da skratim pricu.Prestao sam igrat grand oko 10 mjeseci jer sam se posvetio vise životu.Ali sam imao zelju da krenem igrati opet . i 6.12 slomiem desnu ruku i nakon mjesec dana kad sam skinuo gips opet sam krenuo igrati aktivno i sve do danas kad sam dosao iz skole i upalio grand i usao u arenu.Normalno sam se puca kao svaki dan u areni prije eventa ali me je neko reporto za "cheat":Bio sam na pc check admin je gledao sve ingame nista nisam imao ilegalno ni vodu ni nista ni jedna zamjerka.provjerio je kompjuter nije bilo nista .Ušao je na discord.Imam oko 90 discord servera i ja sam mislio da sam levao sve discord prije ponovnog igranja grand rp.Ali on je listao svaki discord dok nije dosao do mojih diskorda skroz dole za koje ja neznam da postoje npr familija crips iz 2023 jos discord koji nsisam ulzaio sto godina kao i ostale:eek:n mi je nasao neki na a disocrd nisam siguran koji tacno al bilo je na "A" i on je listao tu reduxe i rekao da je to ilegalno.I donjeo je odluku da cu dobiti ban za pc check za taj discord.Ja sada trazim taj discord al nemogu ga nac da livam.Al ukratko Volio bi dobiti drugu sansu nisam koristio nista od hitboxa ili bilo sta ilegalno ali eto radi tog discorda.livao sam sve sto sam nasao I volio bih dobiti drugu sansu mislim da sam bio dobar igrac i da nisam radio nista lose za ovaj projekat .imam veliku zelju opet igrat ovaj projekat i narednih par mjeseci igrati ovo sto vise dok mi se ne oporavi ruka.Izbrisao sam sve sto sam nasao u vezi toga i ispricavam se na mom neznanju. Hvala na vasem vremenu i nadam se drugoj sansi <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom