Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35715
Players nickname
Ado Trigger
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Jan 27, 2025
Time
22:08
Proofs
https://imgur.com/a/YuSEk0l

merdanovicx4

Player
Player
Dobro vece, ne znam razlog iz kojeg sam bio pc-checkan, medjutim provjerom moga pc-a koja je trajala oko 1/1:30h nista nije nadeno osim Penis skina za revolver u google history i zobg "ilegalnog discord servera" ( ne znam koji je nemam ni jedan dc server sa modovima ) tako je meni recen razlog bana. Ja taj skin za rev nemam instaliran a za discord server bih molio da mi se objasni razlog koji je to server.

MOLIO BIH SVAKI OFFTOP KOMENTAR DA SE KAZNI

merdanovicx4

Player
Player
Dobro vece, ne znam razlog iz kojeg sam bio pc-checkan, medjutim provjerom moga pc-a koja je trajala oko 1/1:30h nista nije nadeno osim Penis skina za revolver u google history i zobg "ilegalnog discord servera" ( ne znam koji je nemam ni jedan dc server sa modovima ) tako je meni recen razlog bana. Ja taj skin za rev nemam instaliran a za discord server bih molio da mi se objasni razlog koji je to server.

MOLIO BIH SVAKI OFFTOP KOMENTAR DA SE KAZNI
samo da dodam kako je on mogao znati da je to taj rev samo zato sto je pisalo penis rev?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom