Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51796
Players nickname
Louis Loaded
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
Jan 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/GruF3XK

Louis Loaded

Player
Player
Postovana administracijo,

Pre 3 dana (25.1.) drugar i ja smo dobili ban za G.P. 1.4 i G.P 1.1 drugar koji je bio kod mene pre nekog vremena i ulogovao se na svog twinka id:60K (main mu je 8K) i do pre nekoliko dana dok nismo dobili ban, nismo znali da smo prekrsili pravila (G.P. 1.4 i G.P 1.1) stim da je on na mainu dobio G.P 1.1na twinku 1.4 ali ja sam dobio na MAINU id:51796 i na TWINKU id:53363 G.P 1.4(PP-Twink) administrator je verovatno mislio da su moj main i twink zapravo od druga twinkovi..... Zeleo bih da se izvinim zbog svojih gresaka koje sam napravio ne znajuci da ih pravim. Sada znam sta sam pogresio/prekrsio i kajem se zbog toga... Na ovom projektu sam dugo i stekao sam mnogo prijatelja koji su mi danas i irl prijatelji, dosta lepih uspomena imam na ovom projektu i zeleo bih da nastavim da ga igram (ako je moguce) zeleo bih dosta stvari da uradim na projektu da steknem jos vise prijatelja i da nam svima bude zanimljivo dok igramo na ovom projektu... Ako je moguce da se Unbanujem sa maina da nastavim igrati bio bih vam puno zahvalan jer mi ovaj projekat stvarno puno drag.. prihvatam moneywipe, prihvatam sve, samo zelim da nastavim igrati na ovom projektu. Hvala vam na odvojenom vremenu i nadam se da cete me razumeti...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom