Zdravo Mujo i Abrahame danas mi je istekla kazna za pd 1.7 koju sam cekao 30 dana,cim sam uso in game docekao me je ban za doxing ja licno to nisam uradio napisao sam i muji i abrahmu na discord da opet menjam epic/rockstar i pitao sam sta da radim u vezi foruma jer mi je stari banovan ali banovan sam na grand discordu jer sam administratoru Draganu Macku napisao nesto lose.
Zao mi je sto sam ovo uradio i voleo bih da dobijem sansu da se vratim na projekat.
Napravio sam bio malo duzu pauzu od igranja i kad sam se vratio sam dobio 30 dana ban i sada kad sam usao sam opet banovan a ja nisam kriv nego mi je neko upao u forum.
Abrahame i Mujo ja vas molim da mi izadjete u susret i da mi date sansu da se vratim na projekat.
Zao mi je sto sam ovo uradio i voleo bih da dobijem sansu da se vratim na projekat.
Napravio sam bio malo duzu pauzu od igranja i kad sam se vratio sam dobio 30 dana ban i sada kad sam usao sam opet banovan a ja nisam kriv nego mi je neko upao u forum.
Abrahame i Mujo ja vas molim da mi izadjete u susret i da mi date sansu da se vratim na projekat.