Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
368847
Players nickname
Hero Switchs
Administrators nickname
King Specter
Date
May 8, 2024
Time
00.00
Proofs
https://imgur.com/a/KoHuCc7

bambilicigili

Player
Player
Sayın Mazhor Pluxury / Lebron Pluxury,

Yaklaşık 2-3 ay önce Grand Role Play EN 1 sunucusunda hile yaptığım için yasaklandım. Ancak içtenlikle belirtmeliyim ki aslında hiçbir hile kullanmadım. PC kontrolü sırasında panikledim ve ne diyeceğimi bilemedim. Arkadaşlarım bana "Hile yapıyorum, beni yasaklayabilirsin" dememi söyledi ve ben de onların önerisini dinledim. Sonuç olarak, sadece 60 gün süreceğini düşündüğüm bir yasak aldım.

Çok sinirlendiğim için yeni bir GTA 5 hesabı aldım ve tekrar oynamaya başladım. Ne yazık ki yaklaşık iki hafta sonra tekrar yakalandım ve yasaklandım. Şimdi kendimi size açıklamak istiyorum. Hiçbir zaman hile kullanmadım ve kullanmayacağım. Oyunda olduğum süre boyunca istediğiniz kadar PC kontrolünden geçmeye hazırım. Şüpheli bir şey bulursanız beni hemen yasaklayabilirsiniz ve ben de kabul ederim.

Ama lütfen, lütfen yasağımı kaldırmanızı rica ediyorum. EN 1 sunucusunda oynamayı gerçekten seviyorum ve masumiyetimi kanıtlamak için gereken her şeyi yaparım.

Samimi olarak,
Kahraman Ömer

Status
Not open for further replies.
Top Bottom