Znači osoba ID 70694 se tri puta vraća u roku 15 minuta s tim da treći put dovodi pojačanje..upadaju na naš posed bez ikakvog razloga i ubijaju bez brojanja..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ženska osoba sa 50889 vam je izbrojala da se udaljite s privatnog posjeda i naravno krenula da puca jer ste vi došli naoružani na tuđi posjed...ja koliko vidim vi ne brojite nikom a kad neko broji vidi mu se iznad glave..ako imate svoj pov izvolite kačite..al naravno vi nemate jer se konstantno vraćate nazad..ps.pogasite čitevena videu se vidi da je zenska osoba sa id 50889 pocela prva da puca i ako nismo zavrsili brojanje tako da treba ona dobiti 6.15 a ne mi
ne znam o kakvim citevima govoris a drugo vi svakako morate da izbrojite od 5 do 1 ako niste znaliženska osoba sa 50889 vam je izbrojala da se udaljite s privatnog posjeda i naravno krenula da puca jer ste vi došli naoružani na tuđi posjed...ja koliko vidim vi ne brojite nikom a kad neko broji vidi mu se iznad glave..ako imate svoj pov izvolite kačite..al naravno vi nemate jer se konstantno vraćate nazad..ps.pogasite čiteve
Operi uši ako ne čuješ dobro!!!ne znam o kakvim citevima govoris a drugo vi svakako morate da izbrojite od 5 do 1 ako niste znali
Za šta je brojao na tuđem posjedu? Dal je rekao razlog? Rasprava završena admin će da odluči..za ID 64110 se jasno cuje da je brojao.
kako god da okrenes vi niste izbrojali od 5 do 1 tako da bolje pogledaj prvo sta kacis pa kaci , poceli ste da pucate pre nego sto ste izbrojaliZa šta je brojao na tuđem posjedu? Dal je rekao razlog? Rasprava završena admin će da odluči..
takodje osoba 50889 ne drzi slovo N i nije joj upaljen mikrofon tako da ne brojiZnači osoba ID 70694 se tri puta vraća u roku 15 minuta s tim da treći put dovodi pojačanje..upadaju na naš posed bez ikakvog razloga i ubijaju bez brojanja..
Kako se kacite sami sebe za 6.15 ju ju juZnači osoba ID 70694 se tri puta vraća u roku 15 minuta s tim da treći put dovodi pojačanje..upadaju na naš posed bez ikakvog razloga i ubijaju bez brojanja..