Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49474
Players nickname
Teddy Bear
Administrators nickname
Liam Alcapone
Date
Jan 29, 2025
Time
14:55
Proofs
https://youtu.be/X_FKMbi6djo?si=xMVqf2JqN3ZIRjW6

TeddyM3

Player
Player

Zelim da prijavim situaciju u kojoj smatram da je ADMIN Liam_Alcapone postupio nepravilno.

Pozvao sam admina da dodje i speca odredjenu situaciju, sto je i ucinio. Medjutim, pre njegovog dolaska, moj prijatelj je prihvatio drugi jezik, sto je dovelo do mesanja IC i OOC chata. U tom trenutku, ja sam mu nesto rekao vezano za RP, nakon cega mi je admin Liam_Alcapone dodelio mute za MG, iako nije bio prisutan tokom cele situacije.

Nekoliko minuta kasnije, ponovo mi je zatrebala pomoc admina da speca tokom robanja, ali mi je Liam_Alcapone odgovorio kao da je vec dao odgovor, iako se radilo o potpuno drugoj situaciji. Smatram da ovo pokazuje nepaznju i neprofesionalnost u njegovom radu.

Molim da se ova zalba razmotri i da se; ako je potrebno, adminu ponivi obuka kako bi bolje razumeo pravila i svoje duznosti.

Hvala na razumevanju.

Teddy Bear

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator donio ispravnu odluku

Prihvatanje drugog jezika i OOC razgovor da random pocinjete ne postoji , adminu ce biti skrenuta paznja da detaljnije cita zahtjeve igraca.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom