Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogresno Donesena Odluka G.P 6.15 | Nikola Armani

Status
Not open for further replies.
Your ID
33329
Players nickname
Rope White
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jan 29, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=y4y2DpRxes0

Rope White

Player
Player
ID 49365 ce dobiti kaznu za GP 6.15.
ID 38207 ce dobiti kaznu za GP 6.15.
moji ljudi iz familije su optuzeni zbog Generalnog pravila 6.15
i ako nisu prekrsili to pravilo vidi se na povu u linku.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OVO SU RECI OD ADMINA NAKON DONETE PRESUDE MOJIM MOMCIMA.
Ovo nije privatan posed vec zgrada gde ima vise stanova, stoga ID-evi 49365 i 38207 nisu imali dovoljan IC razlog da vas ustrele. OVO SU MOJI MOMCI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ID 70910 prica dok je mrtav i nema strah za zivot od 2 puske, u RL biste bili uplasene i od jedne a kamoli od dve. OVO JE OSOBA KOJA JE DOLAZILA ISPRED FAM I KRSILA PRAVILA.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LINK DONESENE ODLUKE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Link YT Dokaz da su ljudi brojali,
NAPOMENA! : Ta zgrada je privatan posed gde se nalaze samo moji stanovi i svi stanovi su u mom posedu i mog coveka iz familije
tako da cela zgrada je nasa. Kao druga stvar admin je rekao da nismo imali rp razlog za brojanje a naravno da jesmo jer smo imali masinu za novac.
sto moze da potvrdi MILAN BUCOJEVIC Koji zna predhodnu situaciju.
to je to od mene zelim da se admin Kazni ili da se moji ljudi puste iz zatvora jer mi ovo izgleda namesteno maksimalno.
sumnjam na mogucu korupciju admina takodje. !
P.S Sa Najvisim mogucim postovanjem Rope White

Rope White

Player
Player
Takodje sam zahtevao na forumu gde je doneta odluka za ceo pov, gde on nije napisao da mu se prosledi ceo pov.
jer su ljudi dva puta optuzeni za istu stvar mislim da je ovo vise nego sramota za jednog admina.
ja licno imam veliko postovanje na admine koji znaju svoj posao i gledaju celu situaciju a ovi sto ne rade ja sam za to da im se izrekne kazna u meri koja je i mojim ljudima. I da se ponovo proveri admin da li je Sposoban u izvrsenju posla kao Admin na ovom serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom