Pozdrav poštovani Mujo i Abrahame,
Ovim putem želim podnesti appeal kako bih dobio UnBlacklist-u za admine/lidere. Evo moje kratke priče: Od kada sam došao na ovaj projekt točno prije godinu i 2 mjeseca počeo sam se truditi i poboljšati rp koliko sam mogao što je bilo malo teže za početnika kao mene i sa koraka na korak počeo sam graditi svoje znanje i iskustvo. Nakon kojeg mjeseca sam se zaposlio u svoju prvu organizaciju i tamo sam se trudio biti što bolji u onomu što radim. Kasnije nakon toga ljudi su me primjetili i čak sam postigao to da me ljudi zovu u svoju organizaciju jel znaju kakav sam i kakav rp mogu izvesti. No pri tome znalo mi se i desiti da pogriješim u tome što se svakome može desiti kao npr. prebrzo brojanje i jbg desi se GP. 6.15 ali i tu bi se kajao za bilo koju grešku koju sam učinio. Nadam se da ćete mi pružiti još jednu šansu a i siguran sam da i zadnju.
Ja ne bih ni znao da imam Blacklist-u dok nisam pitao Muju u dm na discordu. Bilo mi je čudno to što bi mi na svakoj aplikaciji bilo to za lidera ili admina pisalo `Odbijeno! Razlog: Ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama` onda mi je Mujo rekao da sam na Blacklist-i zato što sam bio na drugom projektu ovim putem priznajem da sam bio na discordu od "Eon i Nexus" , ali ne znam zašto je to BL zato što u pravilima ne piše da ja kao igrač ne smijem za admine i lidere piše da je strogo zabranjeno da igraju ili su na discord serverima od drugih projekata, ali i za to se kajem. Mujo mi je još u 8 mjesecu rekao da moram sačekati koji mjesec evo ja se javljam nakon 6 mjeseci.
Još jednom nadam se da ćete mi pružiti još jednu šansu a i siguran sam da i zadnju.
Pozdrav od mene,
Patrik Vasquez