Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin/Lider UnBlacklist Appeal | Mujo Simba, Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53123, 53897
Players nickname
Patrik Vasquez
Administrators nickname
Mujo Abraham
Date
Jan 30, 2025
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/bl-za-lidera-admina-8R8BKaO

Patrik Vasquez

ex. EMS Deputy Director
Player

Pozdrav poštovani Mujo i Abrahame,

Ovim putem želim podnesti appeal kako bih dobio UnBlacklist-u za admine/lidere. Evo moje kratke priče: Od kada sam došao na ovaj projekt točno prije godinu i 2 mjeseca počeo sam se truditi i poboljšati rp koliko sam mogao što je bilo malo teže za početnika kao mene i sa koraka na korak počeo sam graditi svoje znanje i iskustvo. Nakon kojeg mjeseca sam se zaposlio u svoju prvu organizaciju i tamo sam se trudio biti što bolji u onomu što radim. Kasnije nakon toga ljudi su me primjetili i čak sam postigao to da me ljudi zovu u svoju organizaciju jel znaju kakav sam i kakav rp mogu izvesti. No pri tome znalo mi se i desiti da pogriješim u tome što se svakome može desiti kao npr. prebrzo brojanje i jbg desi se GP. 6.15 ali i tu bi se kajao za bilo koju grešku koju sam učinio. Nadam se da ćete mi pružiti još jednu šansu a i siguran sam da i zadnju.

Ja ne bih ni znao da imam Blacklist-u dok nisam pitao Muju u dm na discordu. Bilo mi je čudno to što bi mi na svakoj aplikaciji bilo to za lidera ili admina pisalo `Odbijeno! Razlog: Ne tražimo kandidate sa ovakvim specifikacijama` onda mi je Mujo rekao da sam na Blacklist-i zato što sam bio na drugom projektu ovim putem priznajem da sam bio na discordu od "Eon i Nexus" , ali ne znam zašto je to BL zato što u pravilima ne piše da ja kao igrač ne smijem za admine i lidere piše da je strogo zabranjeno da igraju ili su na discord serverima od drugih projekata, ali i za to se kajem. Mujo mi je još u 8 mjesecu rekao da moram sačekati koji mjesec evo ja se javljam nakon 6 mjeseci.
Još jednom nadam se da ćete mi pružiti još jednu šansu a i siguran sam da i zadnju.

Pozdrav od mene,
Patrik Vasquez

Status
Not open for further replies.
Top Bottom