Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
42823
Players nickname
Nemanja Macher
Administrators nickname
Johny Zekonja
Date
Jan 30, 2025
Time
22:25
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

nemanjamacher

Player
Player
E ovako,oduvek sam bio pa mogu slobodno reci najveci mrzitelj citovanja i citera na ovom serveru,kao prvo ,mozete videti moju FORUM istoriju,koliko njih sam samo okacio,kao drugo,mozete citati tikete moje,koliko samo puta sam prijavljivao citovanje na tiketu ingame,pa mogu reci preko 500 puta slobodno,na sta admini podjebavaju i govore da okacimo zalbu na forum ( A nisam se zajebavao kada sam rekao da baca rakete ).
Moj pc check je mogu slobodno reci trajao otprilike 20 sekundi,mozda malo manje,kao sto se i sami mozete uveriti,razlog - VODA, KOJA JE ODOBRENA od mnogih senior admina,i starih I SADASNJIH ( da napomenem ) ,samo da vratim stari discord,poslacu vam i dokaze.
Dobro znam da ces Abrahame ili Mujo verovatno napisati,kazna ostaje,ali bih voleo da razmotrite situaciju malo dublje,pre svega da pogledate POV pc checka, i da razmotrite malo situaciju,pre svega zasto je mene nasao da pc checka? Pogledajte samo evente(Pucanje) koji ID-ovi prave svaki event po 10 killova,sta je sa njima,do kad ce da igraju ljudi? Ja sam krenuo igricu da igram pre 20dana,jer sam pravio malo duzu pauzu,tako da ne zavisim od igre,svakako imam twink ako hocu nekad da upadnem da odigram,ali ovo je preslo svaku meru,da dalje ne moze,pre svega Mujo i Abrahame smatram da kada birate admine,admin mora pre svega biti punoletan,ma cak ni to,mora imati neko iskustvo,kako na ROLEPLAYU,tako i u stvarnom zivotu,sta ja sa mojim godinama da gubim zivce sto dodje klinac teleporta me i banuje me,PC CHECK kada sam rekao da je trajao 15 sekundi,nisam se zajebavao,mozete se uveriti.

Ponasanje jednog admina na pc checku ne sme da bude kako mi preti time sto ima vremena do jutra i da ce ispusiti 15 cigara dok ne pronadje nesto.

PRE SVEGA BIH VOLEO DA PROCITATE SVE OVO,OD POCETKA DO KRAJA,I DA SKONTATE DA U OVOME NEMA NIKAKVOG FOLIRANJA,
OK,MOZDA JE VODA NELEGALNA STVARNO, ALI ZASTO SU MI TO ONDA SENIOR ADMINI ODOBRILI (da napomenem i stari i sadasnji)?
Napominjem da cu probati svim silama da vratim stari discord i onda cu vam poslati dokaze.

MORATE IMATI AUTORITET NEKI,I MORATE POSTAVITI NEKE GRANICE,NAPRAVITE NEKO PRAVILO U VEZI PC CHECKA

Ukoliko nekim slucajem prihvatite moju zalbu,pristajem na money wipe,ukoliko ne prihvatite,u redu.

Top Bottom