Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8802
Players nickname
Leo Otpisan
Suspect ID
11148
Date of violation
Jan 31, 2025
Time of violation
1:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6rr8tf4K8bk

Leo Otpisan

Hercegovina ❤️
Player
Dosao sam kao privatni advokat u zatvor sve normalno kod PD-ovca sto se moze vidit na POV-u. Nakon toga dolazimo na GOV discord da mi pokazue POV (ovi momci na discordu pricaju ne vezano za igricu). Nakon sto smo usli ja i kolega advokat i PD-ovac dolazi FIB-ovac ID: 11148 i bez ikakvog razloga i bez progovorene rijeci mi oduzima dozvolu. Nakon toga samo odlazi i nista nije rekao, nikakav RP nije bio napravljen. Samo je dosao oduzeo i otisao nista niti rekao nije. Sa advokatskom dozvolom sve sam legalno radio uredno popunjavao na GOV discordu svako pustanje sa kaucijom ili bilo sta vezano za to. Nema razloga zbog kojeg bi mi se mogla oduzeti advokatska licenca. Pritom je ID: 11148 deputy leader FIB-a, i radi cist FAILRP sto se moze vidjeti na VIDEU.

Sto se tice ovog sto se ne vidi da ulazimo na discord, imam 2 monitora samo je discord na drugom a sve ostalo se vidi na videu.

Diego Mersi

Player
Player
Bata Drasko ne uzima bez razloga , drugo GOV je dao dozvolu da se uzimaju licence za svaku prekrsenu sitnicu ( tako sam bar upucen, ispravi ako grijesim )

Ognjen Puntik

Player
Player
Zakon o advokatima:
3.9 Da biste postali privatni advokat, prvo morate ispunjavati uslove da napustite Vladu i postanete jedan. Ti uslovi su najmanje 15 (petnaest) slučajeva odbrane, biti aktivan u Ministarstvu pravde 10 (deset) dana i imati 1 (jedan) odobreni poziv na saslušanje od suda Savezne Države San Andreas.
a ovo jel ispunjeno i zabelezeno na gov disc

Luka Lopac

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu​

• ID 11148 ce biti kaznjen za FailRP
  • Moram naglasiti kako je igrac imao IC razlog oduzeti vam advokatsku posto ste clan bande u tom trenutku, a advokat po zakoniku ne smije imati nikakav oblik dosijea
  • Ali nacin na koji je to igrac napravio, bez vaseg legitimisanja, provjere, dokementa itd...je FailRP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom