Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52424
Players nickname
Frgud Omagijani
Suspect ID
54652+8979
Date of violation
Feb 1, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/0Gy8KsYBeEc

Frgud Omagijani

Player
Player
prvo nisu mi poslali zahtev 3 puta i ugasili mi motor raglog brojanja nije naveden i nije lepo izbrojano molicu da se igraci kazne

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Poslato je 2 puta i ugasen ti je motor, usao si na drzavni posed to je razlog zaustavljanja, brojao sam ti 5 sekunde da dignes ruke, posto ne znam kakve su ti namere bile sa obzirom da si imao pancir i pokusao da udjes unutra! Voli te tic Love Fist ❤️ Ja sam onaj ko je poslao 2 zahtreva i ugasio ti motor i brojao ti da dignes ruke, 8979 nema nista sa tim!

Last edited:

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
fail rp kao kuca, lice je ubijeno, a nije naoruzano i nikako nije predstavljalo prijetnju drzavnim sluzbenicima, tazer postoji s razlogom da se koristi, kaj ste vi state pa mozete glumit geto di god odete, ne mozete ubit covijeka ako vam ne predstavlja prijetnju po zivot jer je to fail i policajci u rl ti ne pucaju u glavu cim ne podignes ruke

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
fail rp kao kuca, lice je ubijeno, a nije naoruzano i nikako nije predstavljalo prijetnju drzavnim sluzbenicima, tazer postoji s razlogom da se koristi, kaj ste vi state pa mozete glumit geto di god odete, ne mozete ubit covijeka ako vam ne predstavlja prijetnju po zivot jer je to fail i policajci u rl ti ne pucaju u glavu cim ne podignes ruke
Ti si izgoreo momce, nemoj mesati rl sa igricom koja je simulacija :ninja:

Popke

Slayer
Player
100ka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom