prvo nisu mi poslali zahtev 3 puta i ugasili mi motor raglog brojanja nije naveden i nije lepo izbrojano molicu da se igraci kazne
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!100kaprvo nisu mi poslali zahtev 3 puta i ugasili mi motor raglog brojanja nije naveden i nije lepo izbrojano molicu da se igraci kazne
Ti si izgoreo momce, nemoj mesati rl sa igricom koja je simulacijafail rp kao kuca, lice je ubijeno, a nije naoruzano i nikako nije predstavljalo prijetnju drzavnim sluzbenicima, tazer postoji s razlogom da se koristi, kaj ste vi state pa mozete glumit geto di god odete, ne mozete ubit covijeka ako vam ne predstavlja prijetnju po zivot jer je to fail i policajci u rl ti ne pucaju u glavu cim ne podignes ruke
100kafail rp kao kuca, lice je ubijeno, a nije naoruzano i nikako nije predstavljalo prijetnju drzavnim sluzbenicima, tazer postoji s razlogom da se koristi, kaj ste vi state pa mozete glumit geto di god odete, ne mozete ubit covijeka ako vam ne predstavlja prijetnju po zivot jer je to fail i policajci u rl ti ne pucaju u glavu cim ne podignes ruke