Uglavnom dobio sam ban za G.P. 1.4. Ovom žalbom htio bi dokazati da je ova odluka pogrešna. Već duže vrijeme sam na ovom projektu i jako mi se svidio, od početka sam ovdje sa svojim bratom što se može vidjeti u maloj razlici u ID ja sam 47097 a on 47094.Obojica imamo različiti Rockstar i Epic games nalog. Ušli smo na projekt u isto vrijeme. Iz privatnih razloga moj brat uvijek je prenosio svoj PC u drugi stan svakog ili svakog drugog vikenda. Uvijek je koristio drugi ruter. Ja živim u ovom stanu i uvijek sam svoj nalog koristio sa ovog kompjutera. Samo kad bi dolazio u taj stan ja bih se odlogirao sa njegovog naloga i ušao na svoj i tamo igrao na svom i suprotno sa njim. Kad smo saznali za ovo pravilo ja i on prestali smo to radit i od tad svatko je na svom PC. nakon toga imali smo dugu stanku i nismo igrali oko godinu dana i kad smo se vratili sjetio sam se toga i odlučio poslati Muji Simbi poruku da bih ga informirao. Poruku sam poslao 11.1.2025. u kojoj sam objasnio sve kao i ovdje. Sto se tiče trećeg naloga jedino sto se mogu sjetiti je kada je moj prijatelj dolazio kod mene ulazio je na svoj nalog al to je trajalo samo par dana i nakon tog on vise nikad nije ni igrao, ne sjećam se njegovog id jer je bilo stvarno davno i trajalo je par dana. Svjestan sam svoje pogreške ali čim sam to saznao da griješim odmah sam prestao.
Ovdje u slici se nalazi dokaz da sam poslao poruku Muji Simbi o situaciji.
Ovdje u slici se vidi slika bana.
Ovdje u slici se nalazi dokaz da sam poslao poruku Muji Simbi o situaciji.
Ovdje u slici se vidi slika bana.