Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47097
Players nickname
Adrian Brzz
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 2, 2025
Time
3:00
Proofs
https://imgur.com/a/JGDosCo

AdriBrzz

Player
Player
Uglavnom dobio sam ban za G.P. 1.4. Ovom žalbom htio bi dokazati da je ova odluka pogrešna. Već duže vrijeme sam na ovom projektu i jako mi se svidio, od početka sam ovdje sa svojim bratom što se može vidjeti u maloj razlici u ID ja sam 47097 a on 47094.Obojica imamo različiti Rockstar i Epic games nalog. Ušli smo na projekt u isto vrijeme. Iz privatnih razloga moj brat uvijek je prenosio svoj PC u drugi stan svakog ili svakog drugog vikenda. Uvijek je koristio drugi ruter. Ja živim u ovom stanu i uvijek sam svoj nalog koristio sa ovog kompjutera. Samo kad bi dolazio u taj stan ja bih se odlogirao sa njegovog naloga i ušao na svoj i tamo igrao na svom i suprotno sa njim. Kad smo saznali za ovo pravilo ja i on prestali smo to radit i od tad svatko je na svom PC. nakon toga imali smo dugu stanku i nismo igrali oko godinu dana i kad smo se vratili sjetio sam se toga i odlučio poslati Muji Simbi poruku da bih ga informirao. Poruku sam poslao 11.1.2025. u kojoj sam objasnio sve kao i ovdje. Sto se tiče trećeg naloga jedino sto se mogu sjetiti je kada je moj prijatelj dolazio kod mene ulazio je na svoj nalog al to je trajalo samo par dana i nakon tog on vise nikad nije ni igrao, ne sjećam se njegovog id jer je bilo stvarno davno i trajalo je par dana. Svjestan sam svoje pogreške ali čim sam to saznao da griješim odmah sam prestao.
Ovdje u slici se nalazi dokaz da sam poslao poruku Muji Simbi o situaciji.
Ovdje u slici se vidi slika bana.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable + niste dostavili nikakve dokaze da ja znam da ste vi 2 razlicite osobe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom