Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37762
Players nickname
Stevan Dzuver
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 16, 2025
Time
9999
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3-gK9PxScAE

stevandzuver

Player
Player
Poštovani,

Zadovoljstvo mi je obratiti vam se kako bih apelovao na ukidanje mog bana. Naime, banovan sam na 9999 dana zbog krađe iz fami automobila i više naloga, a želim napomenuti da nisam bio svestan postojanja tih naloga. Kradju u skladištu sam izvršio pod uticajem prijatelja, koji mi je sugerisao da se osvetim zbog toga što me je prevario i skemao, oštetivši mene i moj bivši fam za značajnu količinu novca. Na osnovu toga, ukrao sam određene predmete, kao što su 10 marihuane, 50 metaka za rev i nešto municije za assault rifle, dok je moj prijatelj uzeo mnogo više, uključujući 50 revova i druge stvari.

Želim da napomenem da sam duboko svestan svojih grešaka i žao mi je što sam postupio na taj način. Ipak, želim da apelujem na to da se ukine moj ban, jer smatram da je server jedan od najboljih na kojem sam ikada igrao. Imao sam sjajno iskustvo na serveru, uvek sam uživao u igranju, uveo sam svoj lik u priču, a demorgan mi je obično bio posledica loših izbora u društvu.

Server je izuzetno dobro postavljen, veoma je prijatan za nove igrače i uopšte nemam nikakvih problema u snalaženju, naročito jer su administratori uvek bili ljubazni i korektni prema meni. Nažalost, kada sam se vratio na server sa novim nalogom, suočavam se s neprijatnostima, jer me neki igrači vredjaju i ignorišu, posebno zbog mog broja cipela 71k.

Stoga, molim vas da razmotrite moj apel i da mi omogućite povratak na server, jer sam duboko uveren da to ne bi ponovio i da bih mogao biti koristan član zajednice.

Unapred zahvalan na razumevanju i pomoći.

S poštovanjem,
[Stevan Dzuver]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom