Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MK,EarRape,PG,Vredjanje | ID:7040,16003

Status
Not open for further replies.
Your ID
5034
Players nickname
Tim Blindpeek
Suspect ID
7040,16003
Date of violation
Apr 30, 2022
Time of violation
16:09
Proofs
https://streamable.com/dfcntd

Dekard

Napad odobren.
Player
dok robamo 16003 puca u svog lika nakon sto ga je bolnicar rivajvao , 7040 posle rivajvanja od strane bolnicara vadi revolver u nameri da me puca ubijam ga on earrapea i vredja dok je mrtav

Lovro Balboa

Player
Player
Mi kada smo robali oduzimali smo komunikaciju oni su sve jedno zvali i vi ste dosli ovo nije slucajnost vi ste prekrsili pravilo te gdje je tu PG i MK?

MaliMartin

Player
Player
Jel ste oduzeli komunikaciju osobi ID 16817, jer ako jeste dosao je ovaj njegov da ga spasi ID 16003 koj je MK hteo da napravi kad ga robate.

Cipriano

Player
Player
Zamisli ti ovaj decko kaci ljude na forumu a bitno da je u getu glavni za vdm i fearrp plus mg i pg nemamo o cemu pricat decko imam pov od jucer kojeg necu okacit iz nekih svojih razloga al decko prestani objavljivat gluposti, usputno ja neznam kako on moze koristit ovaj bug abuse i ne biti kaznjen za to konstantno koristenje role/mjenjanje oruzija? Razumijem da tu i tamo napravi al ovo je vec posato abuse. Sportski pozdravi

Nikola_Falcone

Player
Player
Nakon pregledavanja dokaza, odlučio sam PRIHVATITI ovu zalbu​
  • ID: 7040 će da dobije kaznu za Ear Rape​
  • ID: 5034 će da dobije kaznu za PG​
  • ID: 11286 će da dobije kaznu za MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom