Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61558
Players nickname
Beli macak
Suspect ID
33329
Date of violation
Feb 3, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/UcXIOBMDxjM

Rope White

Player
Player
Brojao sam ti pre toga. Zahtevam ceo pov takodje da preuzme neki senior u pozadini se cuje pre nego sto cu te pucati da se udaljis i da sam ti brojao pre toga vec nego mi zujis oko familije i glumis supermena koji ne moze ni da prica jer je radio mg pa je mjutan... znaci u prevodu ako ne mozes da pricas ako si utisan nemas pravo da dolazis na masinu ili na panele.
TAKODJE OVAJ POV JE CIST DOKAZ BEJTOVANJA!

Last edited:

Rope White

Player
Player
Takodje na snimku se jedva cuje moj glas i to na sekunde a pricao sam celo vreme tako da ono.. Takodje nisam nikoga vredjao ni u jednom momentu! nisam ja klinac da se vredjam..
realno mora da dostavi pov gde se jasno cuje moj glas i njegov ali njegovog glasa nema tako da prekrseno pravilo vi admini znate koje je njegovo sto se tice obe objave na forumu.

Last edited:

Rope White

Player
Player
POGLEDAJTE DOKAZ DA JE DECKO LAZOV BUKVALNO SMO SE DOGOVARALI DA SE NJIH DVOJE PUCAJU ISPRED MOJE KUCE JER JE MENE SMORILO DA CUVAM MASINU ZA NOVAC I SVAKI PUT KAD DODJU UBIJEM IH PA NIJE CUDO STO ME KACE ZA NEKE IZMISLJENJE RAZLOGE
VAZI ZA OBE OBJAVE JER SU BILE MALTE NE U ISTO VREME JAKO KRATKI INTERVALI

Rope White

Player
Player
Ovo je 1
Ovo je 2
Ovo je Pov gde se vidi da se oni pucaju dole ispred moje familije gde su se predhodno dogovarali da ce da se pucaju 1v1 i ko osvoji dobija masinu koja je iza moje kuce. Ja sam se iznervirao i ubio ih obojicu nakon sto sam primetio da je jedan metak isao prema meni dok sam im brojao da krenu to sto su se dogovorili da se pucaju za masinu za novac. mislio sam da hoce mene da ubiju pa sam instinktno odbranio sebe.
cela prica

Fare Keksicc

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
ID 33329 će biti kažnjen za G.P 6.15.
ID 61558 će biti kažnjen za Fear RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom