Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61558
Players nickname
Beli macak
Suspect ID
33329 51047
Date of violation
Feb 3, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/swmIsfjV2xM

Rope White

Player
Player
Zahtevam ceo pov!
Bio je dogovor da se vas dvojica pucate i ko pobedi dobija masinu.!
ja sam vam brojao ti nisi hteo da se pucas a pre toga sam ti brojao kad si mi ulazio u familiju 3 puta znaci da imam puno pravo da te ubijem ako si mi pretnja itkd jer tri puta kad nekome brojis mozes da ga ubijes ako dolazi ponovo ispred familije a kao sto se vidi po tvojim pov snimcima dolazis mi celo jutro tu i bajtas
evo jos jedan link od foruma znaci decko je proveo celo jutro trckarajuci oko moje familije itkd... glumi covek supermena i svasta po nesto mada neka sam pokaze sve pov snimke od pocetka
takodje za ovaj slucaj zahtevam da preuzme senior!
Srdacan Pozdrav
Rope White!

nemnja

Player
Player
Zahtevam ceo pov!
ja sam vam brojao ti nisi hteo da se pucas a pre toga sam ti brojao kad si mi ulazio u familiju 3 puta znaci da imam puno pravo da te ubijem ako si mi pretnja itkd jer tri puta kad nekome brojis mozes da ga ubijes ako dolazi ponovo ispred familije a kao sto se vidi po tvojim pov snimcima dolazis mi celo jutro tu i bajtas
evo jos jedan link od foruma znaci decko je proveo celo jutro trckarajuci oko moje familije itkd... glumi covek supermena i svasta po nesto mada neka sam pokaze sve pov snimke od pocetka
Srdacan Pozdrav
Rope White!
To ti je ceo pov od početka do kraja i nigde nisi broja a pov ima 3 min sto je sasvim dosta

nemnja

Player
Player
Zahtevam ceo pov!
Srdacan Pozdrav
Rope White!
Os odna tvoj pov rikvest da tražim da se vidi da je ceo pov i da ti nemaš svoj pa da ide 60 dana na ban

Rope White

Player
Player
Nije to ni blizu celog pov-a
Bajtovanje tvoje celo ceo pov stavi zahtevam da se svaki sledeci off topic kazni nakon ove poruke!
kao i to da preuzme slucaj neki senior i sagleda iz svih strana i sve kao sto vidite on sam odlucuje da li je dosta ili nije 3minuta jer ocigledno nece da pokaze ceo pov gde dolazi gde sam mu brojao 3 puta bukvalno itkd...

Rope White

Player
Player
Os odna tvoj pov rikvest da tražim da se vidi da je ceo pov i da ti nemaš svoj pa da ide 60 dana na ban
Pretnje pretnje nema sta.. u prevodu Black M
eto vidis kako ti znas da ja nemam pov jer te neko salje da mi trckaras oko kuce i glumis supermena koji nema strah od oruzija itkd nego samo trckara okolo kao da mu oruzije ne moze nista? what

Azil Aljumani

Player
Player
Pretnje pretnje nema sta.. u prevodu Black M
eto vidis kako ti znas da ja nemam pov jer te neko salje da mi trckaras oko kuce i glumis supermena koji nema strah od oruzija itkd nego samo trckara okolo kao da mu oruzije ne moze nista? what
Jbg ja sam isto rekao veliki ste na muda sada 2 idete na bancugice🥶

Azil Aljumani

Player
Player
aha vidim i ti si upucen da imam 2 warna bravo decko
izlazi sve na videlo polako samo jos da izadje ko vas salje i sve ce biti 5tica prava ahahha
Molim svaki naredni offtop da se kazni!
Polako krece prcanje krcanje offtopic ce da saceka da si ziv i zdrav kume samo ti

Rope White

Player
Player
POGLEDAJTE DOKAZ DA JE DECKO LAZOV BUKVALNO SMO SE DOGOVARALI DA SE NJIH DVOJE PUCAJU ISPRED MOJE KUCE JER JE MENE SMORILO DA CUVAM MASINU ZA NOVAC I SVAKI PUT KAD DODJU UBIJEM IH PA NIJE CUDO STO ME KACE ZA NEKE IZMISLJENJE RAZLOGE
VAZI ZA OBE OBJAVE JER SU BILE MALTE NE U ISTO VREME JAKO KRATKI INTERVALI

Rope White

Player
Player
Ovo je 1
Ovo je 2
Ovo je Pov gde se vidi da se oni pucaju dole ispred moje familije gde su se predhodno dogovarali da ce da se pucaju 1v1 i ko osvoji dobija masinu koja je iza moje kuce. Ja sam se iznervirao i ubio ih obojicu nakon sto sam primetio da je jedan metak isao prema meni dok sam im brojao da krenu to sto su se dogovorili da se pucaju za masinu za novac. mislio sam da hoce mene da ubiju pa sam instinktno odbranio sebe.
cela prica

Nikola Armanii

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 33329 ce dobiti kaznu za GP 6.15.
ID 51047 je vec kaznjen za ovu situaciju.

Cak i da ste izdali uslov i brojali, nemate dovoljan IC razlog da ubijete nekoga tek tako na sred ulice.
Ukoliko zelite da se pucate 1v1 za to sluzi arena.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom