By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To ti je ceo pov od početka do kraja i nigde nisi broja a pov ima 3 min sto je sasvim dostaZahtevam ceo pov!
Bio je dogovor da se vas dvojica pucate i ko pobedi dobija masinu.!
ja sam vam brojao ti nisi hteo da se pucas a pre toga sam ti brojao kad si mi ulazio u familiju 3 puta znaci da imam puno pravo da te ubijem ako si mi pretnja itkd jer tri puta kad nekome brojis mozes da ga ubijes ako dolazi ponovo ispred familije a kao sto se vidi po tvojim pov snimcima dolazis mi celo jutro tu i bajtas
evo jos jedan link od foruma znaci decko je proveo celo jutro trckarajuci oko moje familije itkd... glumi covek supermena i svasta po nesto mada neka sam pokaze sve pov snimke od pocetka
takodje za ovaj slucaj zahtevam da preuzme senior!Pending review - 33329 | GP 6.15 3.2 3.1
igrac me ubija bez brojanja i kasnije vredja sve se cuj i vidi u povugta5grand.com
Srdacan Pozdrav
Rope White!
Os odna tvoj pov rikvest da tražim da se vidi da je ceo pov i da ti nemaš svoj pa da ide 60 dana na banZahtevam ceo pov!
Bio je dogovor da se vas dvojica pucate i ko pobedi dobija masinu.!
ja sam vam brojao ti nisi hteo da se pucas a pre toga sam ti brojao kad si mi ulazio u familiju 3 puta znaci da imam puno pravo da te ubijem ako si mi pretnja itkd jer tri puta kad nekome brojis mozes da ga ubijes ako dolazi ponovo ispred familije a kao sto se vidi po tvojim pov snimcima dolazis mi celo jutro tu i bajtas
evo jos jedan link od foruma znaci decko je proveo celo jutro trckarajuci oko moje familije itkd... glumi covek supermena i svasta po nesto mada neka sam pokaze sve pov snimke od pocetka
takodje za ovaj slucaj zahtevam da preuzme senior!Pending review - 33329 | GP 6.15 3.2 3.1
igrac me ubija bez brojanja i kasnije vredja sve se cuj i vidi u povugta5grand.com
Srdacan Pozdrav
Rope White!
Samo gazi smradove smradoveebraca broje na ulici i pucaju na ullici
vredjanje ahhaaSamo gazi smradove smradovee
Pretnje pretnje nema sta.. u prevodu Black MOs odna tvoj pov rikvest da tražim da se vidi da je ceo pov i da ti nemaš svoj pa da ide 60 dana na ban
Jbg ja sam isto rekao veliki ste na muda sada 2 idete na bancugicePretnje pretnje nema sta.. u prevodu Black M
eto vidis kako ti znas da ja nemam pov jer te neko salje da mi trckaras oko kuce i glumis supermena koji nema strah od oruzija itkd nego samo trckara okolo kao da mu oruzije ne moze nista? what
aha vidim i ti si upucen da imam 2 warna bravo deckoJbg ja sam isto rekao veliki ste na muda sada 2 idete na bancugice
Polako krece prcanje krcanje offtopic ce da saceka da si ziv i zdrav kume samo tiaha vidim i ti si upucen da imam 2 warna bravo decko
izlazi sve na videlo polako samo jos da izadje ko vas salje i sve ce biti 5tica prava ahahha
Molim svaki naredni offtop da se kazni!