Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vukasin Madness

Player
Player
1.VASE IME IRL:Vucko
2.Vase godine:14
3.Vremenska zona:GMT+1 GMT + 2
4.Prosek online po danu:7-10h
5.Vas discord:vuckoo333

6.Vase ingame ime:Vucko Capponee
7.Vas ID:65523
DODATNE INFORMACIJE

1.Leader za National Guard
2.Zasto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje
A)Nikada nisam bio lider,te samim tim imam zelju da se upustim u taj zadatak,siguran sam da sam stekao dovoljno iskustva te bih bio odlican lider.National Guard se nalazi u Servernom Delu kraja,sto mi se svidja,te bi stalno neko dezurao na kapijama
B)Skoro ceo svoj Rp-zivot sam provodio kao Drzavni Covek te se razumem u sve,bio sam 26.cin u ems i fibu te mislim da bih odlicno vodio organizaciju i nebi pravio probleme drugim drzavnim sluzbama
C)Mislim da nema dovoljno desavanja trenutno po drzavnim org , to je to otprilike,kod mene bi bilo mnogo drugacije to mogu obecam.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pre svega,imacu jake kriterijume,5 godina ic.Necu dopustati ulazak u drzavnoj po tome ko koga zna,svi clanovi ce biti ispitani od strane mene i mojih kolega,kako nebi dobijali warnove,rankovi ce biti tesko zasluzeni.sprecava ce mo ljude na kapijama,da ne bi usli da uznu municiju.Kada dodje do neke situacije da kradu kamion mi ce mo ih spreciti da ne ukradu kamion to je to,imacemo spremljene vozace koj ce nam pomoci u situaciji,naravno i ljude za pucanje kako bi smanjili sansu da neko bude ubijen u koliko i bude odma pljackanje vojne baze moje kolege ce biti tu Trazili bi i nekog ko bi nam pomogao iz druge drzavne org,da nam pomognu.Pokusali bi da uspostavimo stvarno ok odnos sa ostalim drzavnim org kako bi poremetili bande,bili bi aktivni na svim slucajima.Stvarno bi imali dobre ljude koji bi morali da budu aktivni,dobijali li bonuse kako bi im se svidelo da rade to sto rade.
Kriterijumi za ulazak
5 godina ic
Poznavanja pravila grada
Rankovi:
1. Ocustvo
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Tek usao
5. Na obuci
6. Vojni Rok
7. Sekretarica
8.Mladji Vojnik