Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65347
Players nickname
Branja_Yakuza
Administrators nickname
Tica_Abyss
Date
Feb 3, 2025
Time
16:01
Proofs
/

Branja

Player
Player
Dobar dan administracijo, dobio sam pc check bez ikakvog razloga od strane Tica Abyss niti sam bio na eventima od kad sam dobio unban niti ista teleportovan sam od strane admina Tica Abyss bez ikakvog razloga i pc check i razlog mog pada pc check je to sto sam imao CCleaner i jos neka dva cleaner koja nisam ni koristio a to imam instalirano od kako imam kompjuter nista drugo mi nije pronadjeno! Smatram da je admin kopumpiran i da je namerno neko rekao da budem pc check iz razloga sto sam dobio unban na prethodnoj zalbi. I zamolio bih da admin bude kaznjen zbog svojih greski Prva sto kad je trazeno da posalje POV nije poslala Upozorenje/Notifikaciju da treba da posaljem POV sada druga greska to da sam dobio BAN za pc check a nemam nista ilegalno!

Branja

Player
Player
jos sam ga obrisao jos pre jedno par meseci tako da ostali su fajlovi od CCleaner koji nisam ni koristio nikada jos pre pola godine sam primetio da uopste ne radi i bio sam ga obriosao tada i sad su ostali fijlovi neki od ccleanera koje nisam obrisao ne mogu ni da ga pokrenem

Status
Not open for further replies.
Top Bottom