Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mike Ekstravaganza

Ex ....
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: ponjaje
6. Vaše ingame ime: Mike Ekstravaganza
7. Vaš ID: 13009

Dodatne informacije:

1. Lider za: National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Zelim postati lider zbog svog velikog iskustva u Nacionalnoj Gardi kao i u drugim drzavnim organizacijama. Poznajem strukturu svih organizacija skoro uvek sam bio High Command-a. Poznajem sva pravila grada i nacine na koja bi Nacionalna Garda trebala da radi i vrsi dužnost.

2.2 Zelim postati lider zato sto imam dobru sposobnost i znanje koje bi clanovi imali postovanje prema meni i drugim kolegamam takodje odnos prema radu je dosta bitan. Kao lider bi moje znanje i moje vestine prenosio na pripadnike vojske.

2.3 Zelim postati lider jer mislim da bih napravio dobre I sposobne vojnike kao i buduce vojne staresine. Moj cilj je da pomognem sto vise ljudi I da im izadjem u susret, zeleo bih da im pomognem da jednog dana I oni budu vojne staresine pa cak I lider organizacije.

2.4 Zelim postati lider jer mi je NG jedna od najlepsih organizacija sa razlogom jer je odvojena i ima neki svoj mir I obavezu da pomaze drugim organizacijma. NG ima prirodnu slobodu gde vojnici mogu najbolje nauciti posao a ja bi im pomogao u tome.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Potrudio bih se da svaki pripadnik vojske dok je na smeni bude maksimalno ozibljan, posvecen poslu, da odgovra na zahteve vecih cinova i da bude disciplinovan sto bi takodje bio zahtev za ulazak.

3.2 Dodao bih nove jedinice u redove vojske ( VP (vojnu policiju), Specijalnu jedinicu Kobre, RV (ratno vazduhoplovstvo) koje bi izvrsavale svoja zaduzenja i pomagali jedni drugima, svako bi imao svoje radno mesto i sektor.

3.2.1 Vojna Policija bi bila zaduzena za sigunost i cuvanje vojne baze kao I samih pripadnika vojske. Radili bi opasne i teske zadatke ali za to bi detaljno bili obucavani i pripremljeni. Radili bi u saradnji sa Kobrama, izvestaje bi podnosli direktno njihovom Kapetanu I Brigradnom Generalu.

3.2.2 RV (ratno vazduhoplostvo) bi bila unapredjenija Vojna policija koja bi svoje poslove i zadatke obavljala iskljucivo u vazduhu. Uz pomoc vojne policije i Kobri vrsili bi neprekidno ocuvanje vazdusne bezbednosti vojne baze kao i drzavnih poseda. Pruzanje zastite Generalu i ostalim pripadnicima vrhovne komande bi bio prioritet.

3.2.3 Specijalna jedinica Kobre bi bila zaduzena za sve ekstremne zadatke zadate od strane vrhovne komande I Generala, isla bi na specijalne akcije koje se zahtevaju od njih, to bi bila vrhovna specijalna jedinica sa unikatnim zadacima koje niko ne bi radio, samo su oni spremini da ih izvrse.. U slucajevima kada je potrebna pomoc nekoj drugoj drzavnoj organizaciji oni bi odma regaovali I izasli u pomoc kolegama kojima je potrebna pomoc. Ulazak u kobre ne bi bio ni malo lak, bio bi naporan I tezak ali bi bila velika cast nazvati se pripadnikom Kobri.

3.3 Činovi:

30. Drzavni General
29. General Pukovnik
28. General Major
27. Brigadni General
26. Pukovnik
25. Major
24. Vojna Bezbednost
23. Kapetan Kobri
22. Kapetan RK
21. Kapetan VP
20. Zamenik Kapetana Kobri