Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za National Gard | Maria Majestic

Status
Not open for further replies.

Maria Majestic

Player
Player
1. Vaše ime IRL
Vaska
2. Vaše godine
24
3. Vremenska zona
GMT+1
4. Prosjek online po danu
4-8h
5. Vaš Discord
_makii__
6. Vaše ingame ime
Maria Majestic
7. Vaš ID
55662
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

• Biti Lider znači i preuzeti odgovornost, doneti teške odluke, ali i biti pravi uzor – to me privlači jer omogućava da se naprave pozitivne promene i dugoročni uticaji. Najvaznija stvar kod Lidera je sposobnost da bude poseban. Lider koji je iskren i koji ima svoje stavove stvara povrenje medju svojim timom. Da bi bio uspesan lider Vojske treba ti vizija, empatija, sposobnost da motivises i inspirises, stratesko razmisljanje i najbitnije komunkijacijske vestine. Smatram da sve ove vestine posedjujem kao i dugorocno iskustvo u svim drzavnim organizacijama.
  • Vizije su putokaz sto olaksava Lideru u donosenju odluka. Tacno znam sta zelim promeniti u ovoj organicazij i time kreirati tim koji ce brzo, efikasno i racionalno donositi odluke sa mnom. U mojoj organizaciji odluke donosim ja, ali takodje treba saslusati i prihavtiti kritike ili pohvale ostalih.
  • Empatija je vestina koju svako ne poseduje , zato i postoje Lideri koji nisu uspesni u svom vodjenju odredjene organizacije ili vodjenju odredjenog tima. Moje vizije ne mogu biti uspesne ako nemam empatiju prema svom timu. Cilj mi je da se povezem sa njima i da radimo za dobrobit organizacije. Svako ima svoje potrebe i zahteve, a ja kako bi bila uspesan Lider trebam se boriti zajedno sa timom da zadovoljimo koliko mozemo svacije potrebe i zahteve a ne da budem egocentricna.Time gradim poverenje , bezbednost , timski rad i produktivno vreme. Kad sve to ispunimo zajedno, sve druge vestine dolaze same po sebi.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
  • Planiram uvodjenje Vojnog Roka za sve drzavne organizacije. Izdrzavanje vojnog roka podrazumeva boravak i cuvanje ulaza u NG bazu minimalno 2 sata dnevno. Od vise faktora ce zavisiti njihovo izdrzavanje, da li ce biti 7 ili vise dana zavisi od svakog sluzbenika. Smatram da sa uvodjenjem obavezni vojni rok nasi drzavni sluzbenici bi stekli vise iskustva, discipline, spremnost, timski rad i naravno time bi usovrsili znanje pravila grada i ovog projekta.
  • Tako da imam ideju da organizujem paradu gde ce sve drzavne organizacije pokazati ljudima cime mi sve to raspolazemo. Npr: Drzavni sluzbenici koji imaju dozvolu za tesko naoruzanje , objasne ljudima koje se sve oruzje moze koristiti u odredjenim situacijama. Takodje, svi nasi drzavni sluzbenici vazduhoplovnih snaga, bi objasnili njihov posao i pokazali cime raspolazemo.
  • Uz odobrenja Guvernera i Direktora EMS uvela bi cin Vojni Medicinski Tehnicar koji bi nas snabdevao sa resursima koji su nam potrebni kako bi vrsili svoju duznost. Kupovanje hrane, lekove, medkitove i sokove kako bi bili fizicki a tako i psihicki spremni. Takodje bi vodio evidenciju o svakom vojniku , da li poseduje medicinsko osiguranje i voditi ih na pregled po potrebi.
  • Uvela bi cin Trener koji bi bio zaduzen za spremnost i disciplinu nasih vojnika. Takodje ce on voditi evidenciju da li su nasi vojnici zdravi kako psihicki tako i fizicki spremni za ovaj posao. Voditi evidenciju za dozvole za oruzje i koliko su nasi vojnici spremni rukovati istim.
  • Svaki dan bi delila bonuse aktivnim clanovima, time bi ih motivisala da vise radi i da se trude. Davala bi i bonuse za kapije svaki sat stajanja na kapiji bi bio nagradjen novcanim iznosom.

30. General
29. Zamenik Generala
28. General Pukovnik
27. General Major
26. Komandant Kobri
25. Komandant Brigade
24. Komandant Vojne Polcije
23. Zamenik Komandanta Kobri
22. Zamenik Komandanta Brigade
21. Zamenik Komandanta Vojne Policija
20. Kobra SSJ
19. Kobra Pilot