Pozdrav draga administracijo pisem ovu zalbu to jeste nije zalba neko pitanje bolje receno.Da se oglasim u vezi mog bana bio sam banovan za Pc chek banao me je Dragan Macak dobio sam Ban na 60 dana sacekao sam da dobijem unban za to vrijeme sam imao nekih privatnih problema nebitno to,Dosao je dan kad sam dobio Unban krenuo sam da ulazim na svoj acc i nisam mogao Pisali je vas Social club je blokiran.Pa zanima me za sto mi je blokiran social club posto sam ja javio Muji Simbi kad sam kupio novi pc i to sve sve jedno mjenjanje adresa sam javio ako cemo detaljno mozete proveriti da sam kupio novi pc i mozete proveriti da mi je bio hakiran acc to jeste usao neko na acc da prebaci sav novac koji sam imao tako jedina nada ste mi vi Administracijo i jedino mi vi mozete pomoci sad.ja jesam bio tad mladji i jesam bio sve to mnogi me nisu na projektu voljeli ali bih stvarno zeleo da se vratim na Rs projekad nedostajemi sva admosvera ljudi nasih sa balkana i svega mislim da sam dosta naucio u ovih pola godine kako sam banovan da sam dosta postao odgovorniji.Ako je ikako moguce da ja ponovo pocenm igrati na Rs projektu toliko mi ne dostaje,Ako je potrebno obrisite mi sve sa mog karaktera novac vozila skilove godine sve zivo samo da se mogu vratiti na svoj id 31772.Bio bih vam mnogo zahvalan da pogledate zalbu.