Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
50862
Players nickname
Kala Snjikov
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 2, 2025
Time
oko 11:30 ujutru
Proofs
https://imgur.com/gallery/skibidi-ycUSoXY

Kala Snjikov

Participant
Leader of unofficial org
Pozdrav Grand RP Administracijo. Zelim samo da napomonem da nemam nista protiv Nika Salamance niti bilo kojeg drugog administratora uvijek su mi izlazili u susret nadam se da ce mo i ovog puta ovo da resimo. Naime radi se o banu na 60 dana na mainu i perma na twink nalogu. Ja mislim da je tu doslo do nesporazuma jer naravno Niko Salamaca ovo nije mogao da zna ali ja imam mladjeg brata koji takodje igra Grand RP (Ime: Lazar Zvijezda ID: 69335) e sada kako mi ne bismo krsili pravlia kupio sam GTA V na 2 razlicita steam naloga tako da ta 2 accounta imaju razliciti Rock Star nalog. Veoma mi je zao sto je doslo to toga kada sam upravo dao svoje zadnje pare na batlle pass I sve to prodao I dosao do prvih 9 miliona i naravno zato sto sam lider neformalne organizacije. Neznam da li je sada potrebno raditi Money wip jer zaista sve sam dao sada da imam te pare a I ovo je samo bio jedan obicni nesporazum. i takodje jedna stvar koju smatram da teba da napomenem jeste kada mi je drug otisao na put trebalo je samo da mu na acc ima onaj Daly bonus jer mu je trebalo samo do auta i nisam smatrao to pogresnim jer nisam imao twink acc na tom mom steam nalogu ali idalje napominjem mozda to igra neku ulogu. Zaista bih vas zamolio da uvazite moju molbu jer bi mi puno znacilo da mogu opet da se vratem u Grand RolePlay svijet I da I ja I moj brat nastavimo pustolovinu u Los Santosu I jos jednu stvar bih vas zamolio ako bi moglo bez Money wipa jer stvarno sam dao svoje zadnje pare kako bih kupio tih 9 miliona koje mi zaista trebaju nadam se da me razumijete ako sta bude trebalo slati ili slikati slobodno me kontaktiraje na discordu: lazarrrxxx.
Pozdravlja vas Kala!

Last edited:
Top Bottom