Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za National Guard | Djomla Pluxury

Rejected
Status
Not open for further replies.

Djomla Luxury

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime u RL: Mladen

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 6-9h

5. Vaš Diskord: djomla3841

6. Vaše Ingame ime: Djomla Pluxury

7. Vaš ID: 33836

Dodatne Informacije:

1. Lider za National Guard ( NG )

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. razlog- Zato sto znam kako komandovati organizacijom,bio sam vise puta zamenik i HC.

i imam mnogo iskustva sa organizacijama cinove nisam dobijao jer mi je prijatelj lider ili HC nego zato sto se zalazem sa organizaciju i pogotovo za NG.svi iz NG ce morati proci ispitivanje koje nece biti tesko ni lako samo osnovna pitanja ali ce morati proci obuku kao i poligon.

2.razlog- NG je moja prva ogranizacija pa zelim da se postaram da budem lider nje,da je poboljsam i da pokazem kako NG moze da bude jedna od najboljih i najzanimljivijih organizacija.

zelim da pocetnicima pruzim sansu da udju u RP i da steknu iskustvo da jednog dana i oni preuzmu NG.

NG ce biti jako drugacija organizacija od ostalih ako je ja preuzmem jer ce biti uzbudljva i uvek ce biti akcije.

takodje zelim biti lider jer bi uradio jako korisne stvari na primer promenio kola,promenio rankove,promenio radno vreme,promenio postavu kola da stoje na drugim mestima i pojacao bi ljudstvo na kapijama i u NG

3.razlog- zelim da NG ne bude organizacija kao do sada da se samo stoji na kapijama nego da imamo i neke nase akcije i neka nasa RP akcije.

i pre svega zelim da NG bude mesto de ce biti:red,rad i disciplina ali de ce biti mesta i za druzenje i zezanje.

amo run ce se raditi redovno bez odugovlacenja i bez izgovora.

bonusi ce se deliti za svaku akciju cak ako treba iz mog dzepa.

HC vise nece moci biti bilo ko nego iskusni ljudi i pre svega smireni u svakoj situaciji.

svaka jedinica ce imati svog zamenika i komandanta ali ce isto tako svaka jedinica biti obavezna da odrzava svoju jedinicu i da budu odgovorni za nju.da ih postroje na 10-1 i da za svaku gresku kada neko napravi iz jedinice biti komandant ili zamenik odgovoran(moce se imati samo jedan zamenik)

svako iz jedinice primer-63.padobranska jedinica ce mrati: voziti helihopter,sleteti sa njim i skakati iz helihoptera padobranom.

|na svaku akciju ce morati jedinice imati svoj posao popud 63.padobranske:voziti helihopter ili avion.

vojna policija ce morati raditi geto patrolu i sa njima ici najmanje 2HC.

a beretke ce biti specijalna jedinica koja ce morati da stoji na bunkerima,parasutima ili ce braniti kamione od bandi.

beretke ce biti jedinica sastavljena od najboljih pucaca i najboljih ljudi iz organizacije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Povecano ljudstvo na kapijama: U poslednje vreme vidjam da su kapije oslabile sa ljudstvom, te bih ja povecao ljudstvo na kapijama jer je Nacionalna Garda sama po sebi bitna za ovu drzavu a i pogotovo za rad ostalnih drzavnih organizacija.

- Sastanci ce se praviti sto redovnije radi poboljsanja rada organizacije.

- Imacu svoj team High Command-a koji ce mi pomoci u mom vodjstvu organizacije i pratiti rad clanova.

- NG ce imati spremne specijalne jedinice poput beretki, vojne policije, pvo(piloti)

Kodovi:

10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu

10-2: Negativno

10-3: Prestani sa emitovanjem na radio

10-4: Potvrdeno/potvrdno

10-5: Ponovite poslednji prenos

10-6: Zanemarite poslednji prenos

10-7: Odjava s dužnosti

10-8: Prijava na dužnost

10-10: Pucnjava

10-11: Masivan upad ( juzna-severna )

10-12: Situacija sa taocima

10-14: Specijalna uniforma

10-16: Sumljivo lice na kapiji

10-20: Lokacija

10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )

10-33: Potrebna podrska na lokaciji

10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju

Kod A -> Pad igre

Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi

Kod C -> Situacija sa Administracijom|

Predlog cinova:

______ KAZNE _______

1. Suspend 48h

2. Suspend 24h

3. Suspend 12h

4. Suspenzija 6h

______ Vojni Rok _______

5. Vojni Rok

______ Centralna Vojska _______

6. Vojnik

7. Vojnik I Klase

8. Desetar

9. Vodnik

10. Zastavnik

______ Vojna Policija _______

11. Vojni Policajac

12. Vojni Policajac I Klase

13. Vojni Policajac II Klase

______ Pvo _______

14. novi pilot

15. Pilot

16. stari pilot

______ Beretke _______

17. Nova beretka

18. Beretka

19. Stara Beretka

______ High Staff _______

20. Zamenik Komandanta Vojne Policije

21. Zamenik 63.padobranske

22. Zamenik Beretki

______ High Command _______

23. Komandant Vojne Policije

24. Komandant 63.padobranske

25. Komandant Beretki

26. Kapetan

27. Major

28. Pukovnik

29. Zamenik Generala

30. General

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na intervju za NG koji će se održati u subotu 08/02/2025 u 20:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prie početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom