Informacije:
1. Vaše ime u RL: Mladen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-9h
5. Vaš Diskord: djomla3841
6. Vaše Ingame ime: Djomla Pluxury
7. Vaš ID: 33836
Dodatne Informacije:
1. Lider za National Guard ( NG )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. razlog- Zato sto znam kako komandovati organizacijom,bio sam vise puta zamenik i HC.
i imam mnogo iskustva sa organizacijama cinove nisam dobijao jer mi je prijatelj lider ili HC nego zato sto se zalazem sa organizaciju i pogotovo za NG.svi iz NG ce morati proci ispitivanje koje nece biti tesko ni lako samo osnovna pitanja ali ce morati proci obuku kao i poligon.
2.razlog- NG je moja prva ogranizacija pa zelim da se postaram da budem lider nje,da je poboljsam i da pokazem kako NG moze da bude jedna od najboljih i najzanimljivijih organizacija.
zelim da pocetnicima pruzim sansu da udju u RP i da steknu iskustvo da jednog dana i oni preuzmu NG.
NG ce biti jako drugacija organizacija od ostalih ako je ja preuzmem jer ce biti uzbudljva i uvek ce biti akcije.
takodje zelim biti lider jer bi uradio jako korisne stvari na primer promenio kola,promenio rankove,promenio radno vreme,promenio postavu kola da stoje na drugim mestima i pojacao bi ljudstvo na kapijama i u NG
3.razlog- zelim da NG ne bude organizacija kao do sada da se samo stoji na kapijama nego da imamo i neke nase akcije i neka nasa RP akcije.
i pre svega zelim da NG bude mesto de ce biti:red,rad i disciplina ali de ce biti mesta i za druzenje i zezanje.
amo run ce se raditi redovno bez odugovlacenja i bez izgovora.
bonusi ce se deliti za svaku akciju cak ako treba iz mog dzepa.
HC vise nece moci biti bilo ko nego iskusni ljudi i pre svega smireni u svakoj situaciji.
svaka jedinica ce imati svog zamenika i komandanta ali ce isto tako svaka jedinica biti obavezna da odrzava svoju jedinicu i da budu odgovorni za nju.da ih postroje na 10-1 i da za svaku gresku kada neko napravi iz jedinice biti komandant ili zamenik odgovoran(moce se imati samo jedan zamenik)
svako iz jedinice primer-63.padobranska jedinica ce mrati: voziti helihopter,sleteti sa njim i skakati iz helihoptera padobranom.
|na svaku akciju ce morati jedinice imati svoj posao popud 63.padobranske:voziti helihopter ili avion.
vojna policija ce morati raditi geto patrolu i sa njima ici najmanje 2HC.
a beretke ce biti specijalna jedinica koja ce morati da stoji na bunkerima,parasutima ili ce braniti kamione od bandi.
beretke ce biti jedinica sastavljena od najboljih pucaca i najboljih ljudi iz organizacije.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Povecano ljudstvo na kapijama: U poslednje vreme vidjam da su kapije oslabile sa ljudstvom, te bih ja povecao ljudstvo na kapijama jer je Nacionalna Garda sama po sebi bitna za ovu drzavu a i pogotovo za rad ostalnih drzavnih organizacija.
- Sastanci ce se praviti sto redovnije radi poboljsanja rada organizacije.
- Imacu svoj team High Command-a koji ce mi pomoci u mom vodjstvu organizacije i pratiti rad clanova.
- NG ce imati spremne specijalne jedinice poput beretki, vojne policije, pvo(piloti)
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom|
Predlog cinova:
______ KAZNE _______
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Suspend 12h
4. Suspenzija 6h
______ Vojni Rok _______
5. Vojni Rok
______ Centralna Vojska _______
6. Vojnik
7. Vojnik I Klase
8. Desetar
9. Vodnik
10. Zastavnik
______ Vojna Policija _______
11. Vojni Policajac
12. Vojni Policajac I Klase
13. Vojni Policajac II Klase
______ Pvo _______
14. novi pilot
15. Pilot
16. stari pilot
______ Beretke _______
17. Nova beretka
18. Beretka
19. Stara Beretka
______ High Staff _______
20. Zamenik Komandanta Vojne Policije
21. Zamenik 63.padobranske
22. Zamenik Beretki
______ High Command _______
23. Komandant Vojne Policije
24. Komandant 63.padobranske
25. Komandant Beretki
26. Kapetan
27. Major
28. Pukovnik
29. Zamenik Generala
30. General
1. Vaše ime u RL: Mladen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-9h
5. Vaš Diskord: djomla3841
6. Vaše Ingame ime: Djomla Pluxury
7. Vaš ID: 33836
Dodatne Informacije:
1. Lider za National Guard ( NG )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. razlog- Zato sto znam kako komandovati organizacijom,bio sam vise puta zamenik i HC.
i imam mnogo iskustva sa organizacijama cinove nisam dobijao jer mi je prijatelj lider ili HC nego zato sto se zalazem sa organizaciju i pogotovo za NG.svi iz NG ce morati proci ispitivanje koje nece biti tesko ni lako samo osnovna pitanja ali ce morati proci obuku kao i poligon.
2.razlog- NG je moja prva ogranizacija pa zelim da se postaram da budem lider nje,da je poboljsam i da pokazem kako NG moze da bude jedna od najboljih i najzanimljivijih organizacija.
zelim da pocetnicima pruzim sansu da udju u RP i da steknu iskustvo da jednog dana i oni preuzmu NG.
NG ce biti jako drugacija organizacija od ostalih ako je ja preuzmem jer ce biti uzbudljva i uvek ce biti akcije.
takodje zelim biti lider jer bi uradio jako korisne stvari na primer promenio kola,promenio rankove,promenio radno vreme,promenio postavu kola da stoje na drugim mestima i pojacao bi ljudstvo na kapijama i u NG
3.razlog- zelim da NG ne bude organizacija kao do sada da se samo stoji na kapijama nego da imamo i neke nase akcije i neka nasa RP akcije.
i pre svega zelim da NG bude mesto de ce biti:red,rad i disciplina ali de ce biti mesta i za druzenje i zezanje.
amo run ce se raditi redovno bez odugovlacenja i bez izgovora.
bonusi ce se deliti za svaku akciju cak ako treba iz mog dzepa.
HC vise nece moci biti bilo ko nego iskusni ljudi i pre svega smireni u svakoj situaciji.
svaka jedinica ce imati svog zamenika i komandanta ali ce isto tako svaka jedinica biti obavezna da odrzava svoju jedinicu i da budu odgovorni za nju.da ih postroje na 10-1 i da za svaku gresku kada neko napravi iz jedinice biti komandant ili zamenik odgovoran(moce se imati samo jedan zamenik)
svako iz jedinice primer-63.padobranska jedinica ce mrati: voziti helihopter,sleteti sa njim i skakati iz helihoptera padobranom.
|na svaku akciju ce morati jedinice imati svoj posao popud 63.padobranske:voziti helihopter ili avion.
vojna policija ce morati raditi geto patrolu i sa njima ici najmanje 2HC.
a beretke ce biti specijalna jedinica koja ce morati da stoji na bunkerima,parasutima ili ce braniti kamione od bandi.
beretke ce biti jedinica sastavljena od najboljih pucaca i najboljih ljudi iz organizacije.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Povecano ljudstvo na kapijama: U poslednje vreme vidjam da su kapije oslabile sa ljudstvom, te bih ja povecao ljudstvo na kapijama jer je Nacionalna Garda sama po sebi bitna za ovu drzavu a i pogotovo za rad ostalnih drzavnih organizacija.
- Sastanci ce se praviti sto redovnije radi poboljsanja rada organizacije.
- Imacu svoj team High Command-a koji ce mi pomoci u mom vodjstvu organizacije i pratiti rad clanova.
- NG ce imati spremne specijalne jedinice poput beretki, vojne policije, pvo(piloti)
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Stanje na kapiji ( severna-juzna )
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom|
Predlog cinova:
______ KAZNE _______
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Suspend 12h
4. Suspenzija 6h
______ Vojni Rok _______