- Vaše ime IRL: Dusan
- Vaše godine: 16
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 5-6h
- Vaš Discord: dudzi55
- Vaše ingame i
- me: Dzabula Mintz
- Vaš ID: 41479
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Na ovom projektu sam vec duze vreme i obisao sam sve organizacije i imam dosta iskustva u crime i vodio sam dosta zato sto sam u svim organizacijama bio veliki rank i sve znam.
- Tokom moje igre na projektu upoznao sam veliki broj iskusnih ljudi koji bi mi pomagali dok vodim organizaciju i sve bi ih okupio i vodili bi organizaciju kakva dugo nije bila na ovom projektu redovno bi radili akcije kao sto su pljacka 24/7 i GunStore.
- Smatram da moje predhodno iskustvo koje posedujem moze pomoci da se RP bande podigne na veci nivo i da ucinimo da svima RP zabavniji i da nas ima vise u crime.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Imam iskusne ljude koji bi sacinjavali turf team i graffit team koji znaju sta rade i slusace svog team leadera i bice uspesni u svojim zadacima takodje team leaderi bi bili iskusni ljudi koji su u crime vec duze vreme.
- Toksicnost bi se maksimalno kaznjavala kickom iz organizacije kako bi se svi u organizaciji slagali i nece biti svadje.
- U zadnje vreme sam primetio da ljudi skoro pa ne napadaju state objekte te bih malo aktivirao napade i smatram da ce to poboljsati RP.
- Bicemo aktivni sto vise mozemo i kad budemo ja i moji HC ubacivali ljude u organizaciju svako ce biti ispitan pravila koja su neophodna da bi bilo sto manje krsenja pravila dok radimo akcije sto takodje poboljsava RP.
RANKOVI U ORGANIZACIJI:
1. Suspend
2. Rookie
3. Ghetto Boy
4. Ghetto Cleaner
5. Gangster
6. Dealer
7.Graffiti Team
8. Graffit Team Leader
9. Turfer
10. Legend
11. Mini Chieff