lik prije neki dan uso na server daje 3 od 3 u areni al kad se rollas prestane te hitat smrad mali evo pov od drugog lika plus mislim da je ban evader
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mislim da je arena ooc i da treba da dobijes 7 dana banlik prije neki dan uso na server daje 3 od 3 u areni al kad se rollas prestane te hitat smrad mali evo pov od drugog lika plus mislim da je ban evader
ja mislim da si ti malio faloMislim da je arena ooc i da treba da dobijes 7 dana ban
Au brate moj koji si ti npc hahahahahahahhhahahahaga ruke nemas hahahahagahahahhalik prije neki dan uso na server daje 3 od 3 u areni al kad se rollas prestane te hitat smrad mali evo pov od drugog lika plus mislim da je ban evader
A speed boost na nivou Novog PazaraDruze kacis nesto a prvo obrazovanje ti je nekulturno imas 10 godina i ovako psujes pod 2 ocajan si mnogo pod 3 dobijas 7 dana ban
Pa to sam mu i ja reko na krajuA speed boost na nivou Novog Pazara
Croshair mu veci nego njegov kuracAl sto je najace pogledaj mu crosshair
offtopic kazniteCroshair mu veci nego njegov kurac
barm nekoristim aimlock i druge forum naloge da kacim ljudePa to sam mu i ja reko na kraju
nije moj pov plus ne kenjaj mali ima 7 godina hita 3 od 3 locka mu i ne smarajte viseDruze kacis nesto a prvo obrazovanje ti je nekulturno imas 10 godina i ovako psujes pod 2 ocajan si mnogo pod 3 dobijas 7 dana ban
Hahahah neka me admini proverebarm nekoristim aimlock i druge forum naloge da kacim ljude
”off topic kaznite”nije moj pov plus ne kenjaj mali ima 7 godina hita 3 od 3 locka mu i ne smarajte vise
Decko idi u vrtic nije ovo za tebe doktore moj + si glup + si kid + nemas rukelik prije neki dan uso na server daje 3 od 3 u areni al kad se rollas prestane te hitat smrad mali evo pov od drugog lika plus mislim da je ban evader
dodji arena dodaj andrej4399 na disc i plus nije moj povDecko idi u vrtic nije ovo za tebe doktore moj + si glup + si kid + nemas ruke
Hahahha nego ciji je?dodji arena dodaj andrej4399 na disc i plus nije moj pov
gromija vieriaHahahha nego ciji je?
Pa sto on ne kaci ako je "njegov"gromija vieria