Approved - G.P 1.7 | 14380 2635
Pozdrav, Zelio bih da prijavim ID 14380 za Generalno Pravilo 1.7. Naime on je od ID-a 2635 po drzavnoj ceni dobio biznis Barber Shop blizu pijace dok je njegova Market Cena vise od 50mil. To se desilo negde pre 15. maja 2023.
gta5grand.com
Reviewed - Cheats Pomaganje Cheaterima | 8915 14380
Pozdrav, Kao sto cete videti na POV-ovima, Tsagi Crete 8915 vec duze vreme na serveru koristi Aimlock i Wallhacking, i uz to ga podrzavaju ljudi sa kojima igra turfove. Kao sto se vidi ovde, ID 8915 na svakom klipu u svojoj montazi osobu je pogodio na isto mesto ispod vrata, sto je uz...
gta5grand.com
Approved - Pov request I ID:9464
Aha ja mislio da se sa njim takm,35. ja bez dana vezbe mogu 40 hahahahaa vezbaj malo ponavljanja a ne samo tegove
gta5grand.com
Reviewed - Pomaganje Citerima | Akatsuki
ajde spijuncino znam jos places kako smo te izbacili kao kera sa discorda. vidio sam POV 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 što bi on plakao jer ste ga izbacili sa discorda, ajde skidaj se s kurca više
gta5grand.com
Approved - G.P 1.1 1.7 I 14380,8049
Sumnjam da su prebacili roze lui vi za fosilnu kartu.Igrac 8049 je prebacio igracu 14380 roze lui vi.I proverite logove za 1.1.
gta5grand.com
Approved - Troll, provokacije I ID 14380
Ifrac provocira i trolla i goovri " zasto se necujes? kako si danas" iako zna da sam utisan
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15, PG I ID: 14380, 11395
Uleteli su nam u dvoriste i pobili bez brojanja,pritom pokuplja oruzje sa puskom u ruci.
gta5grand.com
Approved - Cheat | 0000
Decko buzi kroz lim i metak nije promasio oces i jos dva drugara da reportaju ali dovojno je ovo proverite ljepo.Hvala pozdrav, Malo los kvalitet jos se obradjuhe.
gta5grand.com
Approved - Fear Rp, CL | 14380, 11395
Sve se vidi na POVu... + je 14380 uradio MG cak iako sam mu oduzeo komunikaciju
gta5grand.com
Approved - FailRP, Pravila GZ | 13301, 13651
Vozio sam se i došao do lika i rekao Mega Majmun, vezano za masku. Likovi su spomenuli forum admina, i držao je lik pušku u greenzoni. Kad su spomenuli admina nastavio sam putem jer nisam hteo da ja upadnem u probleme. https://studio.youtube.com/video/eK-OO3MkNZI/edit
gta5grand.com
Zasluzuje da bude banovan kako na mainu tako i na twinku zato sto je prekrsio previse pravila.Ovaj igrac predugo cituje na ovom serveru usput mu je najbolji drug John Ashford mali citercic koji mu cleanuje komp i pomaze mu u citovanju.Ovaj igrac previse ometa rp ljudima na serveru i ima preko 100 in game kazni sto moze i da se proveri.
Last edited: