Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Bloods Street Gang | Noir NoMiss

allo.noire

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7-9h
5. Vaš Diskord: mgrailidva
6. Vaše Ingame ime: Noir Angel
7. Vaš ID 3314

Dodatne Informacije

1. Lider za... Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Zelim biti lider ove organizacije jer vidim mnogo veci potencijal u sadasnjom gang rpu i zelim da ga iskoristim, zelim da gangovi opet budu bitni i da nisu predmet sale nego mocne organizacije koje vladaju ovim serverom.

Takodje ljudi me postuju i slusali bi moje savete moje primedbe i moje misljenje i koristili bi ga u svrhe usavrsavanja njihovog roleplaya.

Bio sam skoro ceo svoj RP zivot u gang frakcijama i uvek sam bio High Command te imam mnogo znanja o gang rpu i imam veoma lepu viziju o gang rpu koja se najbitnije sastoji od poboljsanja criminal roleplaya i istog dovodjenja do perfekcije. Zelim da u mojoj organizaciji docaram kako je stvarno biti u nekoj takvoj bandi.

Cilj mi je da moja organizacija bude velika i jaka bez toksicnih ljudi uz dosta dobrog roleplaya.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Gang roleplay iako je tezak moze biti i veoma zabavan ali da bi se doslo do zabave mora se roleplay shvatati ozbiljno i potpuno se uziviti u ulogu. Zato zelim da uvedem mnogo rigoroznija pravila za ulazak u organizaciju i mnogo vise znanja i sam dojam da se to radi o ljudima koji su rodjeni u getu, koji mogu da daju zivot za bracu sa kojima su odrasla i sa kojima sada zajedno prave pare uz razne kriminalne poslove Bloods Street Ganga, da ne trebaju da se plase nicega i da svoj rolepay dovedu do te razine da ljudi pocinju da se plase Bloodsa kada ih vide. Trebala bi se uspostaviti mnogo bolja komunikacija sa drugim kriminalnim organizacijama, savezi , ratovi i najpre medjusobno postovanje i zelja da nekome pomognes. Potrebna je i odlicna saradnja sa kuratorima kako bi zajedno kao tim uspeli da roleplay ovog servera dovedemo do maksimuma. Takodje bi se sluzili kodeksom omerte u nasoj organizaciji gde svako kad udje polaze zakletvu da ce do smrti stititi ime Bloods Street Gang i sve prijatelje koji su u njemu. Koriscenje dousnika kako bi sprecili drzavne organizacije ka napadima i nasiljem nad nasim clanovima.

Top Bottom