Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
44914
Players nickname
Kipa Brlusconi
Suspect ID
16949
Date of violation
Feb 5, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/5zDC41KjIiY

JustinWill

Player
Player
Sad cu da premotam klipove od danas da nadjem sto si pucao pa se vracao u gz, samo me pricekaj koju minutu

kipa144

Player
Player
Sad cu da premotam klipove od danas da nadjem sto si pucao pa se vracao u gz, samo me pricekaj koju minutu
Slobodno ja nikad prvi nepocinjem niti bez razloga provoziram neke kao sto neki rade slobodno me okaci iako si ti dosao i gazio mene i mog druga tu i takodje sto nas ubijate u green zoni imam ja tonu klipova o tebi. A samo da ti kazem da sam se danas vratio u grand posle 2 meseca zato sto mi je bio pokvaren kompjuter i zateknem takvog igraca.

JustinWill

Player
Player
Slobodno ja nikad prvi nepocinjem niti bez razloga provoziram neke kao sto neki rade slobodno me okaci iako si ti dosao i gazio mene i mog druga tu i takodje sto nas ubijate u green zoni imam ja tonu klipova o tebi. A samo da ti kazem da sam se danas vratio u grand posle 2 meseca zato sto mi je bio pokvaren kompjuter i zateknem takvog igraca.
Ajde ne glumi mi naivnost i poštenje marš

Micka_Mic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 16949 će biti kažnjen za VDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom