By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slobodno ja nikad prvi nepocinjem niti bez razloga provoziram neke kao sto neki rade slobodno me okaci iako si ti dosao i gazio mene i mog druga tu i takodje sto nas ubijate u green zoni imam ja tonu klipova o tebi. A samo da ti kazem da sam se danas vratio u grand posle 2 meseca zato sto mi je bio pokvaren kompjuter i zateknem takvog igraca.Sad cu da premotam klipove od danas da nadjem sto si pucao pa se vracao u gz, samo me pricekaj koju minutu
Ajde ne glumi mi naivnost i poštenje maršSlobodno ja nikad prvi nepocinjem niti bez razloga provoziram neke kao sto neki rade slobodno me okaci iako si ti dosao i gazio mene i mog druga tu i takodje sto nas ubijate u green zoni imam ja tonu klipova o tebi. A samo da ti kazem da sam se danas vratio u grand posle 2 meseca zato sto mi je bio pokvaren kompjuter i zateknem takvog igraca.
Posalji te snimke pls brate da dobijes jos jedan warn. Ne glumi ti meni nekog mangupa IGAjde ne glumi mi naivnost i poštenje marš