Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Nacionalnu Gardu | Marko Mihailovicc

Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko412

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Marko

2. Vaše godine 13(14,u,martu)

3. Vremenska zona GMT 1+

4. Prosjek online po danu 4-12 sati

5. Vaš Discord mareemihail0vicc

6. Vaše ingame ime Marko Deane

7. Vaš ID 69012

Dodatne informacije

1. Lider za..... Nacionalna Garda (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) Pa kao neko ko je imao dosta iskustva u svakoj organizaciji mislim da bih bio sjajan vodja i usput pomagac.

Kao vođa Nacionalne garde, imam sposobnost da efikasno organizujem misije, postavim jasne ciljeve i raspodelim zadatke unutar tima. Uvek se trudim da koordiniram sve resurse, uključujući ljude i opremu, kako bi misije bile uspešne i tim radio kao jedinstvena celina.

u organizaciji treba se uvesti red i disciplina kao i kondicija zato svaki novi regrut prolazi kroz discpilinski test uz obuku. A ja bih to uvazio i to bih bilo za svakog moguceg regruta.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Pa kao moje licno misljenje mislim da bih trebao da se pojaca rad u organizaciji. na primer... Na kapiji bih trebalo da bude po dvoje i u patrolama po bazi da budu 3 auta koja bih jurila lica kad prodju na kapijama.

---------------------------------------------------------------------Rankovi------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Suspend 48h

2. Suspend 24h
3. vojnik na obuci

4. Novi Vojnik
5. Vojnik

6. Stariji vojnik

7. Atetant

8. Visi Atetant

9. Zastojnik

10. Zastavnik

11. Nizi V.P.

12. Nizi kobra

13. Kobra

14. V.P

15. Vodja V.P.

16. Vodja Kobri

17. Vodja Patrole

18.Potporucnik

19. Porucnik

20.Komandir V.P.

21. Komandir Kobri

22. Vice major

23. Head of Department

24. Zamenik komandira

25. Komandir

26. major

27. Pukovnik

28. General major

29. Zamenik Generala

30. General

-----------------------------------------------------------------------------------Kodovi------------------------------------------------------------------------------------------------------

10-1 - Hitan sastanak! Svi do baraka u vrstu!
10-2 - odrico/
10-3 - Maksimalna tisina na radiu
10-4 - Potvrdjeno/naravno!
10-5 - Ponovite poslednji prenos
10-6 - Zanemarite poslednji prenos
10-7 - Odjava Smene
10-8 - Dolazak na smenu
10-10 - Ispaljeni metci
10-14 - Specijalna uniforma
10-20 - Lokacija
10-21 - Stanje na kapijama(i broj ljudi)
10-33 - Potrebno pojacanje!
10-65 - Posaljite global za kolege(samo u specijalne prilike)
10-99 - Situacija je lazna ili resena.
Kod A - Pukla igrica
Kod B - Cujem te u glavi (F8+U)
Kod C - Problem sa administracijom

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Status
Not open for further replies.
Top Bottom