Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno kršenje pravila | Aldin Verstappen

Your ID
25552
Players nickname
LiL Ivanoo
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/eQC1ILR

Ivano Lampicca

Player
Player
Poštovana Administracijo,

ovo zalbu pišem jer mislim da je administrator Aldin Verstappen doneo pogrešnu odluku tako što je appruvao žalbu na mene koju možete videti u proofs linku. Naime ja sam okačen za Konstantno kršenje pravila gde su kao dokaz dostavljene sve žalbe na mene koje posedujem od pocetka svoje igre, na žalbu su čak dodati drugi acc koji su vec odavno kažnjeni i sa kojima ja vec dogo nemam nikakve veze. Ja sam sredinom prošle godine bio kažnjen za Konstantno Kršenje Pravila i odslužio svoju kažnu bana od 14 dana koju mi je izrekao Administrator Mujo Simba na ovoj žalbi ovde Approved - Konstantno krsenje pravila I 25552. Nakon što mi je izrecena kazna bana od 14 dana, na mene su Appruved samo 4 žalbe koje vam dostavljam ispod texta kao dokaž. Pritom 2 od 4 te žalbe su "CL" to jest roleplay pravilo a ne pravilo Projecta i to nisam prekršio namerno, već posedujem zaista loš računar i čim se vozim preko 120 km/h meni kreša igraca posebno ako neko drugi vozi ili na specifičnim lokacijama. Poslednja žalba na mene je appruvana 24.12.2024 i to je bila self-report žalba gde me je prijatelj okačio jer sam tog dana prebacio oko 6.5 mil na ruke, za šta se iskreno kajem. Ja trenutno na sebi posedujem biznis i zaista ne želim da mi sve propadne zbog 4 žalbe koje su appruvane.

Pritom želim jos jednom da nagovestim da su od datuma 07.08.2024 pa sve do sada na mene Appruvane četiri dole navedene žalbe, sto se tiče ing kazni nisam 100% siguran da ih nije bilo ali ne da se ja sećam. Ja zaista ne mogu da verujem da su 4 prekrsaja dovoljna da sa 14 dana pređe na Blacklistu. Tako da vas molim da ispravite grešku Administratora i da me unbanate jer zaista zelim da nastavim da igram na ovom Projectu.

Approved - G.P 1.7 | 25552
Approved - G.P 3.2 I 25552
Approved - CL I 25552
Approved - CL I 25552

Lil Ivanoo

Top Bottom