1. Vaše ime IRL:
Filip
2. Vaše godine:
17
3. Vremenska zona:
CET (GTM+1)
4. Prosjek online po danu:
6-8 sati
5. Vaš Discord:
vudidorocki
6. Vaše ingame ime:
Vudii Dorocki
7. Vaš ID:
19775
The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Filip
2. Vaše godine:
17
3. Vremenska zona:
CET (GTM+1)
4. Prosjek online po danu:
6-8 sati
5. Vaš Discord:
vudidorocki
6. Vaše ingame ime:
Vudii Dorocki
7. Vaš ID:
19775
Dodatne informacije:
1. Lider za:The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Iskustvo u kriminalnim RP scenarijima:
Godinama igram na ovom projektu, specijalizujući se za vođenje kriminalnih organizacija. Imam iskustvo u planiranju pljački, pregovorima sa državnim organizacijama i izbegavanju policije. Znam kako organizovati članove za efikasne akcije i razviti strategije koje donose profit i dominaciju na serveru. - Timsko vođstvo i disciplina:
Verujem da svaki uspešan geng zavisi od jakog lidera koji zna kako da motiviše, zaštiti i usmeri svoje ljude. Mogu da obezbedim disciplinu u redovima, a istovremeno izgradim poverenje među članovima organizacije. - Kreativnost u RP situacijama:
Osmišljavam unikatne RP scenarije koji unose dinamiku u igru — od lažnih pregovora sa drugim organizacijama do iznenadnih preuzimanja teritorija. Cilj mi je da igračima pružim nezaboravna iskustva, ali i da osiguram stabilnost i rast organizacije. - Poznavanje pravila servera i kriminalnog RP-a:
Odlično poznajem pravila servera i granice RP-a, što garantuje da će organizacija funkcionisati u skladu sa pravilima bez nepotrebnih kazni. Znam kako izbeći situacije koje bi dovele do problema sa administracijom, a istovremeno obezbediti uzbudljiv kriminalni gameplay. - Veštine pregovaranja i diplomacije:
U kriminalnom svetu nije sve rešeno oružjem — često su pregovori ključ uspeha. Imam odlične pregovaračke veštine koje ću koristiti za postizanje saveza i rešavanje sukoba u korist The Families-a.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Strateška dominacija:
Planiram uspostaviti čvrstu kontrolu nad ključnim delovima grada, uključujući trgovinu ilegalnom robom i zaštitu teritorije. - Obuka novih članova:
Uvešću sistem treninga gde će svaki novi član proći obuku o pravilima servera, kriminalnim taktikama i pravilnom RP ponašanju. - Diplomatija i savezi:
Održavaću saveze sa drugim kriminalnim grupama, ali ću se boriti za prevlast kada to bude potrebno. - Redovne kriminalne aktivnosti:
Pljačke prodavnica, talačke, reketiranje i krijumčarenje biće deo svakodnevnih operacija organizacije, sa jasnom podelom zaduženja među članovima. - Diskretnost i sigurnost:
Velika pažnja biće posvećena izbegavanju MG-a i očuvanju anonimnosti organizacije.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala na čitanju i srećno svima!!!