Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13009
Players nickname
Mike Ekstravaganza
Administrators nickname
Vuk Cappone
Date
Feb 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/934400/

Mike Ekstravaganza

Ex ....
Player
U mojim aplikacijama bilo to za lidere ili admina već neko vreme dolazi do problema oko mojih godina, voleo bih ovo da rešimo jednom zauvek. Od početka mog igranja na serveru sam sve mogao da radim sem da postanem admin i lider (to nisam ni hteo) te da bi postao admin sam slagao za moje godine i prošao intervju ali sam izašao i 2 godine nakon sam hteo ponovo da postanem admin i tu sam stavio da imam 15 godina iako sam imao 13/14 i sad 2025. u kojoj uskoro punim 16 sam na aplikaciji za admina stavio svoje prave godine jer više nisam imao potrebu da lažem, ta mi je aplikacija odbijena, te za aplikaciju za lidera NG sam stavio godine koje bih trebao da imam da sam 2022. imao 16 i stavio sam 18 jer nisam znao šta drugo da uradim kako mi nebi bila odbijena ponovo aplikacija što je bila velika greška jer sam se samo više ukopao.
Moja molba je da mi oprostite za to pošto sam 2022. godine bio mali i bilo me je sramota mojih godina a sada kada stvarno imam 15 i uskoro punim 16 sam spreman i odgovoran da postanem lider, od vas ne tražim da mi ipak date šansu za intervju lidera NG-a već bi voleo da mi pružite drugu šansu za sve naredne aplikacije i oprostite laganje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom