Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija I Toma Swayze I 64793

Rejected
Status
Not open for further replies.

zoxx neon

Player
Player
Ime: patrik kovacic
Pol: Muski
Godine: 15
Datum rođenja: 9.12.2009
Državljanstvo: Hrvatsko
Nacinalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Republika Hrvatska
Mesto boravka: Zagreb
Otac: Matej lukas
Majka: Mateja Žljut
Visina i tezina: 178cm / 85kg
Vrsta tela: Prosečne građe
Boja ociju: zuto
Boja kose: plava

----------------------------------------------------------------------------------------------
Osobine: Pravedan, marljiv, uviđajan, snalažljiv,
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hobi: Farma, pucanje, nogomet
-------------------------------------------------------------------------------------------
moje ime je toma swayze mojeg tate ime je damir mama zvoncica i ja kada sam imao 3 godine moj tata je otisao u rat i onda sa svojih 5 godina se vratio iz rata bez jednog uha i bez 3 prsta i moja mam je bila konobarica i kad sam napunio 10 godina dobio sam svoj prvi telefon i gledao sam stvari kako se obraniti jer su me u skoli tukli i sa svojih 12 godina sam se prvi put obranio od njih i sa svojih 16 godina sam heto da radim u policiji i da jedem krafne i da se vozim i nakon 18 godine sam postao policajac i tamo sam naucio stvari da se branim d apucam i da savladam 2 covjeka i od tada sam postao muskarac i nasao sam zenu sa svojih 23 godine koja je bilao fibovka i naucila me je puno stavrio i sa 24 godine sam imao sina max i on je bio heber aktivan i imao puno energije i voljeli smo ga i sa 34 godine samo se rastali i onda samo zavrsio svoj zivot sa 56 godina

Toma moze voziti sportski auto po offroad putu do 75kmh i moze voziti auto dok ima revolver u ruci (Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd)

Toma moze uci u 2v1 fight zbog svih akcija na kojima je bio. (poštujući Fear RP).

Toma moze pretrazivati osobu sa rezovlerom u ruci i moze dizati osobu sa revolverom u ruci

Toma moze pretrazivati osobu sa bilo koje strane i moze dizati pusku sa poda dok ima revolver u ruci

Toma moze razbiti kamericu pomocu /me /do komandi.

Toma može koristiti oružje bez serijskih oznaka

Toma ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom